לכבוד ד"ק מחגנה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לכבוד ד"ק מחגנה
    קרן אטדגי
    06/07/2010

ערב טוב שמי קרן אני עברתי את הניתוח שרוול לשפני שנה חודשים אצלי הכול מצוין תודה לאל עברתי אותו אצלך בבית החולים רמב"ם. ד"ק רציתי ליתיעץ איתך יש לי חברה עם b/m/i 36 ובעיות גב הרופא של הגב קבע שהיא צריכה ניתוח שרוול היא גם כמובן עם משקל עודף. היא עשתה את כול הבדיקות החיסרון הוא שהיא לא מוצאת טורים לזמן הקרוב וגם לא הרחוק אלא ממש ממש רחוק בקופת חולים שלה מאוחדת הפנו אותה לכול מנתח .האם היא צריכה לחכות קודם לאישור מהמנפר או שהיא יכולה כבר להתחיל לחפש מנתח והאם היא יכולה גם להגיע אלייך ? ואיך היא עושה את זה מה השלווים הבאים שהיא צריכה לעשות על מנת לא לשלם כסף.
    תודה על העזרא ועל החחים החדשים שהענקת לי.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לכבוד ד"ק מחגנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לך קרן

שולה זק
    06/07/2010

אני הייתי מציעה שחברתך תברר קודם עם הקופה שלה אם היא מקבלת את אישור הקופה לניתוח (התחיבות כספית על מנת שחברתך לא תשלם כסף). לפי דבריך חברתך עם BMI 36 ובעיות גב. לא ציינת אם היא סובלת ממחלות רקע נוספות. הקופה עלולה להערים קשיים עם נתונים שמסרת.

כתבת שאת עצמך מנותחת שרוול כבר שנה וחצי ומרגישה טוב. שמחה לשמוע. שתפי אותנו כבר ירדת ואיך את מסתדרת.
    בהצלחה בהמשך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום קרן

פרופ` אחמד מחג`נה
    07/07/2010

שלוםקרן. מזמן לא שמעתי ממך ןזה לא טוב. אני מבקש שתקבעי תור אלי לרמב"ם. לגבי החברה שלך את יכולה להביא אותה אלי לרמב"ם לבדוק את העניין.
    להתראות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו