מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- היי ריקי.. וכולםפולי06/07/2010
לפני שבועיים בדיוק עשיתי טבעת. עכשיו אני מרגישה רעב כל הזמן, מנסה להרגיע את זה במים, אבל לא תמיד זה עוזר. אני פוחדת לאכול יותר מדי שלא תיפגע הטבעת. ביום שישי האחרון נשקלתי וירדתי 7 קילו. היום כשנשקלתי הייתי אותו הדבר. זה כל כך מדאיג. מה כבר נתקע המשקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה שולה, כתבתי ריקי בטעות
פולי06/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום פולי
שולה זק07/07/2010את חייבת לפנות לדיאטנית לקבל תפריט שיתאים לך ולפי זה להתנהל. ככה תרדי במשקל בצורה מבוקרת.
אסור לפחד לאכול. צריך לאכול מה מותר ובכמויות מותאמות לסוג הניתוח.
לאחר שבועיים עם הטבעת את יכולה לעבור לכלכלה רכה שזה גבינות מרק ירקות ולרסק הירקות במרק. ניתן לבשל קציצות עוף ולרסק אותם. ירידה של 7 קג' היא ירידה יפה מאוד. לא ציינת מה היה ה- BMI שלך לפני הניתוח.
האם סגרו לך כבר את הטבעת?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
פולי07/07/2010התור לסגירת הטבעת הוא רק ב28 לחודש... עוד הרבה זמן. הbmi שלי עמד על 40. תודה על התשובה המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין צורך לחשוש
שולה זק07/07/2010תאכלי רגיל. מה שמותר לך. כלכלה קרה. תשתי הרבה. יש עצירות בירידה גם בהתחלה. אין להכנס מזה ללחץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבועיים אחרי
פרופ` אחמד מחג`נה07/07/2010ההרגשה הזו יכולה להיות לאחר ניתוח טבעת אשר תעלם עם הזמן. ירידה של 7 ק"ג בתקופה קצרה זו הינה הצלחה יפה מאוד.
שיהיה לך בהצלחה בדרכך החדשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!! משמח שיש עם מי לדבר
פולי09/07/2010סליחה שאני נודניקית, אולי בגלל שאני מחכה בקוצר רוח לשינוי... תודה שאתם סבלניים בשבילי בכל זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)