זה הסוף שלי ........ התחלתי להשמין

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• זה הסוף שלי ........ התחלתי להשמין
    אוראל
    06/07/2010

אחרי ניתוח טבעת לפני 10 חודשים התחלתי לאכול הרבה בזמן האחרון אחרי שירדתי 35 קילו ואני לא יודע מה לעשות כי עליתי 8 קילו ואני מנסה סגירות וקשה לי תמיד אני פותחחחחח אני לא יכולל כבר ככה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשנות הרגלי אכילה

שולה זק
    07/07/2010

צר לי לשמוע שכבר אחרי 10 חודשים הרמת ידיים. עכשיו לאחר הצלחה - 35 קג' אתה צריך לשנס מותניים ולהמשיך הלאה.
    אין לי מושג למה בחרת בטבעת - אך כרגע זה מה יש ויש צורך מיידי להכנס לשינוי הרגלי אכילה.
    כפי שאני תמיד אומרת מנותח טבעת חייב להיות בעל רצון עז, מוטיבציה, שיתוף פעולה מלא וכך להצליח.
    1. לגשת לדיאטנית לקבל תפריט מתאים ולהיות במעקב צמוד שלה כמה חודשים.
    2. להירשם לקבוצת תמיכה ולהתמיד בה.
    3. לשלב פעילות גופנית.
    4. לשנות כליל את הרגלי האכילה. לא לנשנש ג'אנק פוד. לא לטרוף ממתקים. לאכול 6 פעמים ביום ארוחות קטנות. לאכול לאט וללעוס היטב.

אחרי ירידה של 35 קילו הוכחת שזה אפשרי ושאתה כן יכול. מה קרה שפתאום הכל התהפך???
    אשמח אם נוכל לעזור לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליה לאחר ירידה

פרופ` אחמד מחג`נה
    07/07/2010

האם אתה במעקב אצל הרופא המנתח ודיאטאנית?
    בניתוחים אלו חשוב מאוד להיות במעקב מההתחלה. מציע לך לפנות למנתח לבדוק את הפאוש ואם תקין לפנות לדיאטאנית. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו