מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- זה הסוף שלי ........ התחלתי להשמיןאוראל06/07/2010
אחרי ניתוח טבעת לפני 10 חודשים התחלתי לאכול הרבה בזמן האחרון אחרי שירדתי 35 קילו ואני לא יודע מה לעשות כי עליתי 8 קילו ואני מנסה סגירות וקשה לי תמיד אני פותחחחחח אני לא יכולל כבר ככה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשנות הרגלי אכילה
שולה זק07/07/2010צר לי לשמוע שכבר אחרי 10 חודשים הרמת ידיים. עכשיו לאחר הצלחה - 35 קג' אתה צריך לשנס מותניים ולהמשיך הלאה.
אין לי מושג למה בחרת בטבעת - אך כרגע זה מה יש ויש צורך מיידי להכנס לשינוי הרגלי אכילה.
כפי שאני תמיד אומרת מנותח טבעת חייב להיות בעל רצון עז, מוטיבציה, שיתוף פעולה מלא וכך להצליח.
1. לגשת לדיאטנית לקבל תפריט מתאים ולהיות במעקב צמוד שלה כמה חודשים.
2. להירשם לקבוצת תמיכה ולהתמיד בה.
3. לשלב פעילות גופנית.
4. לשנות כליל את הרגלי האכילה. לא לנשנש ג'אנק פוד. לא לטרוף ממתקים. לאכול 6 פעמים ביום ארוחות קטנות. לאכול לאט וללעוס היטב.
אחרי ירידה של 35 קילו הוכחת שזה אפשרי ושאתה כן יכול. מה קרה שפתאום הכל התהפך???
אשמח אם נוכל לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליה לאחר ירידה
פרופ` אחמד מחג`נה07/07/2010האם אתה במעקב אצל הרופא המנתח ודיאטאנית?
בניתוחים אלו חשוב מאוד להיות במעקב מההתחלה. מציע לך לפנות למנתח לבדוק את הפאוש ואם תקין לפנות לדיאטאנית. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)