מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עוברת ניתוח שרוול- מחרתיים!!!!קרן08/07/2010
שלום לכולם
קודם כל ברצוני לברך אותכם על הפורום המדהים, כל הכבוד, אתם עושים עבודה מדהימה.
אני בת 26 שוקלת 115 וגובהה 168, החלטתי לעבור ניתוח קיצור קיבה- שרוול לפני שלושה שבועות. משם הדרך הייתה קצרה, עשיתי כל הבדיקות וקיבלתי תור מיד אחרי קבלת ההתחייבות. (כל הכבוד ללאומית).
אבל בגלל שהדרך הייתה קצרה אני מרגישה קצת פחד, חוששת מהרגע של הניתוח והשבוע שאחרי, אני יודעת שאני יכולה להתמודד אך לא היה לי זמן לעכל את הסיפור. אבל אני מאוד שלמה עם ההחלטה ומאמינה בה 100%.
בכל מקרה רק רציתי לשתף אותכם ברגשותיי לפני הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי קרן
ליאור08/07/2010כל הכבוד על ההחלטה ועל המהירות פעולה שלך .
את הזמן שנשאר תעבירי כמו ששולה אומרת במחשבות חיוביות , תתכוני תדרך הנפלאה שאת יוצרת אליה .
בקטעים הקשים בטוח תמצאי בו אוזן קשבת.
בהצלחה רבה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהההההה :))))
קרן08/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהההההה :))))
קרן08/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה בהצלחה
פרופ` אחמד מחג`נה08/07/2010שיהיה לך בהצלחה
תחשבי חיובית על הדרך הבריאה שבחרת בה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)