מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח לקיצור קיבהלאה08/07/2010
שלום ד"ר מחגנה אני בת 29 אני סובלת מהשמנת יתר BMI38.5 אני בדרך כלל בריאה לא סובלת ממחלות , אבל אני נכנסת למצבים דיכאוניים , עצבנית יותר מדי (במיוחד כשאני מול המראה ), לחוצה כל הזמן כשמזכרים דיאטה וכל הנוגע בנושא השמנה . אני עברתי הרבה דיאטות כושלות ולא מצליחה לעשות שוב כי כל פעם שאני עושה דיטה אני משמינה יותר .השאלה שלי האם במצבי ניתן שיאשרו לי ניתוח קיצור קיבה דרך קופת חולים , או האם אני מתאימה לעבור ניתוח כזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב לאה
שולה זק09/07/2010ניתוחי קיצור קיבה נמצאים בסל הבריאותוהם ללא עלות כספית לצי שעומד בקריטריונים. הקריטריונים דנקבעו ברורים ביותר BMI 35-40 עם מחלות נילוות כמו סוכרת, לחץ דם, כולסטרול, דום נשימה. BMI 40 ומעלה כל אד גם ללא מחלות נילוות. לפי הנתונים שכתבת, על פניו את לא עומדת בקריטריונים.
קיימים 3 ניתוחים: טבעת, שרוול, מעקף. את סוג הניתוח מתאימים יחד עם המנתח על פי ההסטוריה הרפואית, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה.
כדאי ללכת להתיעצות לרופא שמבצע את שלושת סוגי הניתוחים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח קיצור קיבה פרטי על חישבוני
לאה09/07/2010שלום ד"ר שולה וד"ר מחגנה האם קיימת אפשרות שאני אעשה ניתוח לקיצור קיבה על חישבוני הפרטי ? הרי אני עם השמנת יתר אבל בריאה למרות שזה מפריע לי נפשית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה חולנית והפרעה נפשית
פרופ` אחמד מחג`נה09/07/2010בהחלט את סובלת מהשמנה חולנית אשר מפריעה לך נפשית. היום כל קופה יש לה ועדה אשר בודקת כל מקרה לגופו ובמיוחד המקרים היוצאי דופן כמו שלך (BMI38.5 עם הפרעות נפשיות).
אשמח לעזור. תוכלי לקבוע פגישה ואראה מה אפשר לעשות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)