התלבטויות קשות בנושא מעבר הניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• התלבטויות קשות בנושא מעבר הניתוח
    גיא
    09/07/2010

שלום
    אני גיא, בן 29, אסמטי, בעל לחץ דם, ועודף משקל. bmi 38.2
    בטח לא צריך לספר לכם אבל אני סובל מחוסר אנרגיות מוחלט לרוב, וסובל באופן כללי מעודף המשקל.

כמו רובנו, בעלי עודף המשקל, יש לי הסטוריה של דיאטות (למרות שלא מרובה). בשנים האחרונות סובל מדיכאון ודי מנותק מהחיים.

הייתי כבר פעמיים בהתייעצויות בנוגע לניתוחים אבל יצאתי מפוחד ובתחושה של "אני יכול לעשות את זה לבד" אבל כמובן שלא כך הדבר.

אני כמובן שחושש מכל ההליך אבל בעיקר מודאג מאחרי הניתוח. אני לא רוצה להגיע למצב שאני מוגבל לצמיתות מלאכול דברים מסויימים או להיות בעל מגבלות כאלו ואחרות, אני רוצה לחיות אורח חיים רגיל בסופו של דבר.

כמובן שאני לא שוכח לקחת בחשבון את כל הדברים החיוביים שהליך כזה מביא בסופו של דבר אבל אני לא רוצה שזה יבוא עם מגבלות לחיים.

אשמח לקבל חוות דעת וחיזוקים כאלו ואחרים מאנשים בעלי ניסיון גדול

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טבעי לחשוש ולהתלבט

פרופ` אחמד מחג`נה
    09/07/2010

זה טבעי להתלבט ולחשוש. אדם בטבעו חושש משנויים אפילו הטובים בהם. תבין שאתה כבר עם מחלה מטבולית ( השמנה, יתר לחץ דם...) והניתוח הוא פתרון טוב ויחידי למחלה הזו.
    יש הרבה אנשים טובים בפורום הזה ומחוצה לו שעברו את החויה הטובה והבריאה הזו. תוכל לדבר אתם ואני אשמח להיות לך לעזר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי גיא

ליאור
    10/07/2010

בערך אחרי הצבא , בערך בתקופה שהתחלתי לעלות במשקל , התחלתי לסבול מ"אסטמה".התחלתי להשתמש שבמשאף ונטולין ומיד פעם אינהלציות , עם הזמן , עם השנים ועם המשקך זה הלך והחריף והגעתי למצב של שימוש מעל 10 פעמים ביום במשאף.
    באיזה שלב החליפו לי את המשאף לדיסק סרטוייד ועברתי ל2 -3 שאיפות ביום .
    עברתי ניתוח במשקל 142 ק"ג , BMI כ45.
    היום , 10 חודשים אחרי הניתוח , כמעט 50 ק"ג פחות אני יכול לספר לך שכבר חצי שנה לא נגעתי בשום משאף , אני מכור לספורט רוכב אופניים במסלולים שלא חלמתי שאצליח .
    מרגיש מצויין פיזית ונפשית .
    אם יש לך איזו שהיא התלבטות \ חשש , אשמח לשוחח איתך דרך הפורום או בדרך אחרת .
    בהצלחה ושבוע טוב
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו