מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אני בבית, משורוולתלי09/07/2010
הי חברים,
כ"כ השתוקקתי לחזור הביתה וסוף סוף אני אחרי.
הניתוח היה ביום ראשון בערב,הכל התנהל מצויין אך הנקז שהשאירו הפריש הרבה "חומר" וההמוגלובין ירד.לכן נשארתי להשגחה אבל הכל הסתדר לבד ושיחררו אותי לחיים חדשים.רציתי לספר לכם שבאמת זה לא כזה נורא ומפחיד.שום דבר שלא ניתן לעבור אותו עם מתן נגד כאבים או נגד בחילות. אחרי הניתוח לקחתי רק פעם אחת נגד כאבים אך הבחילות מאד היציקו לי.נתנו לי גם לזהולא הקאתי כלל..במהלך האישפוז פגשתי דיאטנית שהרכיבה לי תפריט עד לביקורת (רק נוזלים בשלב זה) ופיזיוטרפיסטית שעזרה לי לנשום יותר טוב.יש לי בבטן רק 3 חורים מיקרוסקופיים שתפרו עם תפר שנספג לבד ואין צורך להוציא.המנתח אמר לי שחשב שאולי ארצה ללבוש ביקיני אחרי הירידה. חחחחחחח.....
אבל הדבר היחיד שמפריע לי זה הגב,כאוב לי בטרוף עקב השינה במיטת בית חולים.
נכון להיום אני עם 0 כאבים , 0 בחילות אך קשה לי מאד לגמור 8 כוסות ביום.ככל לא מתקרבת לזה...
מנצלת את ההזדמנות להודות לכולכם על התמיכה, העזרה והעידוד בחודשים שקדמו לניתוח, במיוחד לך, שולה, האמא של כולנו.
המון הצלחה לאלה שבדרך ולאלה שכבר צועדים .
אוהבת ומחבקת,
לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שהיה לך בהצלחה בהמשך ! :)
אלינור אדר09/07/2010יאו איזה כיף לך שאת אחריי..
יש לי תאריך בסוף חודש לניתוח ואני מאוד חוששת מהכאבים שאחרי..
מקווה שילך לי גם טוב ..
ולכי תדעי אולי באמת שנה הבאה נילבש ביקיני חחח
שהיה לך בהצלחהה בהמשך !
ושבת שלום !:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, גם לך בהצלחה רבה
לי10/07/2010לכי על זה, זה לא כזה נורא...
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה לך בהצלחה בדרכך החדשה
פרופ` אחמד מחג`נה09/07/2010שיהיה לך בהצלחה בדרכך החדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על הכל
לי10/07/2010אתה יש נפלא, תמשיך בעבודתך הנהדרת למען אנשים כמונו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה
שולה זק09/07/2010יופי לי. הנה עברת שלב/מדרגה
מחכים לעדכונים על הימים הראשונים
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה, את נפלאה
לי10/07/2010כייף לדעת שאת תמיד כאן בשבילנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לי
ריקי11/07/2010איזה כיף את אחרי. המון בהצלחה מאמיי ואת תצליחי. אני אספר לך משהו היום אני 3 חודשים אחרי 26 קילו פחות.שבועיים לאחר הניתוח ניכנסתי לפורום ורשמתי פה שאני מצטערת שעשיתי את הניתוח. אבל היום אני אומרת לך אני כל כך מאושרת .מאושרת שאי אפשר לתאר. ללבוש גינס צמוד מידה 40.ושכולם מחמיאים לך . .לי מאמי אני מאחלת לך שהדרך שלך תהיה יפה ובריאה. והכי חשוב לעשות מה שהרופאים אומרים זה הכי חשוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ריקוש
לי11/07/2010תודה מתוקה על מילותיך.לא פשוט, הניתוח עבר בסדר אבל ההמוגלובין ירד וזה החליש אותי מאד. שותה לפי ההנחיות של הדיאטנית אבל הפה יבש, ומרגישה מגעיל.אני בטוחה כשאעבור את השלב של הנוזלים צלולים בלבד הגוף יגיב אחרת.בנתיים מרגישה חלושס ונחה.
אני כ"כ שמחה על ההצלחה שלך, בהחלט מגיע לך רק טוב.תמשיכי בדרך זו ונמשיך להיות בקשר.
חיבוק,
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף לילושש
ריקי11/07/2010יהיה בסדר את תיראי.אם תירצי לדבר אשמח.0543934147
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)