מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אני עוברת מחר ניתוח שרוול..טל11/07/2010
אשמח שתעזרו לי להבין מה להביא לבית החולים, איך הולך השיקום, כמה ימים מאושפזים (שמעתי 100 גירסאות..),
מישהו התאשפז באסותא רמת החייל? האם שווה להשקיע 1500 ש"ח בחדר לבד? איך התנאים?
פתאום קראתי שיש דברים שאסור אף פעם לאכול... - על זה לא שמעתי בחיים!!! מה הם??
האם הניתוח בהרדמה מלאה?? אחרי כמה זמן מתעוררים???
תודה רבה..
ומקווה שיהיה בסדר..
טל =)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טל
שולה זק11/07/2010בהצלחה לקראת הניתוח.
מומלץ להביא לבית חולים כלי רחצה, לבנים להחלפה, חלוק, נעליים נוחות והרבה מצב רוח טוב.
האישפוז הוא של 3-4 ימים (תלוי גם בבית חולים) ואנחנו לא מדברים על שיקום, אלא ל החלמה. הנושא מאוד אישי וכל אחד והקצב שלו. בדרך כלל לאחר 10 ימים עד שבועיים ניתן לחזור לעבודה אם לא מדובר בעבודה פיזית.
לגבי מה כדאי ומה לא כדאי מבחינת עלויות - אנחנו לא הכתובת. זה הכיס שלך ואת עושה מה מתאים לך.
הניתוח הוא בהרדמה מלאה. בדרך כלל נמצאים בחדר התאוששות כשעתיים שלוש לאחר הניתוח.
את נושא ההרדמה ומשך ההרדמה עליך לשאול את המרדים בפגישת ההכרות שלך איתו לפני הניתוח.לגבי אופי התזונה לאחר הניתוח - מומלץ לגשת לדיאטנית ולקבל ממנה תפריט שיהיה מותאם לך. מומלץ להיות במעקב דיאטנית בחודשים הראשונים לאחר הניתוח.(שנה)
יש סוגי מזון שלא מומלץ לאכול לאחר הניתוח - שוב הנושא מאוד אישי וכל אחד מגיב אחרת.
יכולה להבטיח לך שלא תרעבי. חשוב אחרי הניתוח לשנות אורח חיים והרגלי אכילה.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
טל11/07/2010לגבי הדיאטנית דיברתי איתה וקבענו לשבועיים אחרי..
כשנפגשתי עם המרדימה היה לה מבטא רוסי כבד ולא כ"כ הבנתי אותה..
היום מותר לי לאכול רק כלכלה נוזלית- חוץ ממרק ותה יש לך רעיון למשו קצת יותר משביע- (אני גוועת..)
אני רק מקווה שהכל ילך חלק..
מקווה שההחלטה באמת נכונה.. אפילו שאני שלמה איתה לגמריי..
מה הוא משך הניתוח?
תודה!!!!!
נ.ב.
ראיתי שאתם עושים פגישה של הפורום וכמו שאת רואה אני לא אוכל להגיע אבל אשמח לשמוע מה ואיך היה וכמובן תמיד מחזק אותי לשמוע על סיפורי הצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טל
ליאור11/07/2010משך הניתוח הוא כשעה , ואחריו עוד כשעתיים בהתאוששות.
כשתחזרי מהמחלקה תהיי מנומנמת לעוד כמה שעות ...
לגבי חדר פרטי :לדעתי אם זה חדר עם עוד "שותף" זה לא כל כך נורא ( ואין לכם מושג כמה אני אדם שצריך פרטיות ) , בעיקר אם זה שותף שעבר גם ניתוח דומה .
לי היה שותף כזה שעבר את הניתוח יום לפני והיה נחמד מאוד .
בכל אופן המון בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טל
צנובר11/07/2010אני עברתי ניתוח שרוול באסותא רמת החייל לפני 5 שבועות. אני החלטתי לשלם 480 ש"ח ללילה כדי להיות בחדר פרטי ואני מאד שמח על כך. זה היה ממש מצוין, בעיקר זה שלא הייתי צריך להתחלק עם עוד מישהו בשירותים... אני הייתי שם פחות מ-48 שעות ככה שזה יצא פחות מ-1000 ש"ח, בעייני שווה גל גרוש.
אני הבאתי הרבה יותר מדי דברים, תביא כלי רחצה, לבנים ליומיים שלושה ונעלי בית. (מאד חשוב נעלי בית נוחות). כל הטרנינגים שהבאתי נשארו מקופלים בתיק.
ושיהיה לך בהצלחה, אני ממש מאושר שעישתי את הניתוח. ירדתי ב-5 שבועות 17 ק"ג ואני ממשיך לרדת, אם כי הקצב התמתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)