מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ועדה לפני ניתוח?עופר11/07/2010
שלום לכולכם,
כמו שכבר ציינתי בשרשור קודם יש לי תאריך לניתוח - 2.8.10 , מאוד מרוצה ומחכה בקוצר רוח. ם
מהסתכלות בפורום אני רואה כי כולם מדברים פה על ועדה לפני ניתוח.. לי לא היתה ועדה לפני הניתוח, הייתי בהדסה הר הצפוים בפגישה אצל המנתח, קיבלתי הפניות לבדיקות חזרתי אליו, קבעו לי תאריך והוצאתי התחייבות מהקופה. האם שכחתי לעשות דבר כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
טל11/07/2010תבדוק טוב טוב...
באיזה קופה אתה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טל
עופר11/07/2010אני במכבי
מהקופה נמסר לי שהכל בסדר ויש לי כתב התחייבות.
מבית החולים נמסר לי ע"י הרופא המנתח לפני 7 חודשים (כאשר הוא עבר על הבדיקות) כי יש להביא התחייבות ולהגיע יום לפני הניתוח לבדיקות.
אולי אוכל לקבל הסבר יותר מפורט לגבי הוועדה ואם אני אכן צריך לעבור ועדה אז זמני אוזל ואשמח לדעת איך לברר זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי אין וועדה
אלינור אדר11/07/2010יש לי תור בסוף חודש ועברתי אותו דבר כמו שעופר עבר.
וגם אצלי לא דיברנו על שום ועדה או משהו .
ואני מקופת חולים כללית .
ולגבי התשלום הכול סודר .
למה צריך את הועדה הזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטולי אתם מנותחים עם ביטוח פרטי?
עדי11/07/2010אני הפעלתי את הביטוח הפרטי שלי, לכן לא היה צורך בועדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא פרטי לא
עופר12/07/2010אני חבר מגן זהב במכבי
אני לא עושה את הניתוח באופן פרטי.
אשמח אם מישהוא יסביר לי את פשר הוועדה הזאת שעדיין לא היתה לי ואף אחד לא דיבר איתי עליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עופר
ליאור12/07/2010עד כמה שאני יודע הועדות הן רק לחברי מכבי - זה מסביר למה אלינור לא הייתה צריכה ועדה , אבל קצת תמוה לגביך .
כדאי לבדוק שוב בקופת חולים שהטופס התחייבות שאתה מחזיק ביד זה הטופס שאיתו אתה ניגש ב2.8 לניתוח.
בנוסף חכה פה לתשובה משולה - היא מבינה גדולה יותר ממני בתחום ה"מנהלות" , ואולי כדאי שתדבר איתה טלפונית .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עופר
כרמלה12/07/2010אני גם במכבי ועוברת ניתוח ב26/7 אבל אכן יש לי ועדה מחר אני עושה את הניתוח באסותא לב המפרץ,כפי שאני יודעת חברי מכבי עוברים ועדה לפני אך אם יש לך התחייבות והכול בסדר אולי אצלך המצב שונה.
כדי לך בכל מקרה לברר בסניף מכבי שקרוב לביתך כדי שלא תהיה איזה שהיא מניעה חלילה לניותח.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לכם
עופר12/07/2010תודה לכם על התשובות.
אני בהחלט יבדוק את הנושא עוד היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ליאור
גל12/07/2010אני רואה פה בפורום את דבריך המעודדים לכל הפונים וזה ממש מחמם את הלב!
אני מסיקה מכך שהניסיון שלך היה טוב וירדת במשקל כפי שציפית. זה כבר מעודד ועושה אותי יותר אופטימית.
בזכות דבריך כבר התחלתי את התהליך, הייתי אצל רופאת משפחה וקיבלתי את כל הבדיקות. קצת קשה להשיג תור קרוב לכל הבדיקות, אבל אני ממשיכה לנסות.
אני בטוחה שעוד אעזר בך ובחברים האחרים כאן בפורום, ככל שתתקרב שעת האפס.
המון תודה ותמשיך לעודד ולתמוך כאן. זה כל כך חשוב!
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחיבות הקופה
שולה זק12/07/2010שלום עופר,
מכבי מאוד מסודרים מבחינת תהליך הכנת המנותח לניתוח. מביצוע הבדיקות ועד קיום הוודה בה יושבים אנשי המקצוע ומאשרים את הניתוח. לאחר אישור הוועדה אתה יכול לקבל טופס התחייבות כספית לניתוח שנקבע שתעבור. כל ניתוח יש לו קוד אחר ומן הסתם גם עלות שונ. אני מצטרפת לדבריו של ליאור ותבדוק מה רשום לך בהתחייבות שזה כולל גם קוד אישפוז וגם קוד ניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)