זהו החלטתי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• זהו החלטתי
    שריתי
    11/07/2010

היי זהו החלטתי , מספיק עם השומן מספיק עם הכובד והעייפות - אני הולכת על זה!
    התחלתי כבר בדיקות (היום עשיתי בדיקת איסוף שתן שהבנתי שלוקחת הרבה זמן) ותמיד הייתה בי האופציה לחזור חזרה אך היום החלטתי וקבעתי תור לועדה בחודש הבא.
    רוצה את זה מהר - מפחדת להתחרט ... הלוואי שיכולתי לעשות זאת בדרך אחרת אך כשאני רואה אנשים מרוצים אז זה מעודד ונשמע אופטימי
    הפחד שלי העיקרי שלא יהיה לי כוח לטפל בילד המקסים שלי כי גם ככה אני טיפוס עייף
    יש לציין כי אני אם חד הורית ומגדלת אותו לבד
    אני בטוחה שהאושר שאהיה בו יתרום לשנינו :)
    צריכה מעט כוח ובינתיים נהנת לקרוא בפורום
    בהצלחה לכולם שריתי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זהו החלטתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלטה נכונה

שולה זק
    11/07/2010

יצאת לדרך והתמידי בה. אין סיבה להתחרט. חשבי על הקלילות שתוכלי לשחק עם הילד ולא להתעייף בגלל העומס על גופך. ביום רביעי הקרוב ,יש מפגש אם תוכלי להתארגן להגיע, אני בטוחה שתקבלי הרבה חיזוקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שולה

שריתי
    12/07/2010

תודה שולה כן אני חושבת על זה יום יום ורגע רגע על הרגעים "הקלים" של חיי שבהם אוכל להשתעשע עם בני ...חלק גדול מבדיקות בידי ואני בכיוון (אני חושבת).
    אשתדל מאוד להגיע ברביעי ללב המפרץ במיוחד בגלל הצוות החם והתומך ולהתחיל לראות את המציאות. אז מקווה להתראות שריתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שרית

ליאור
    12/07/2010

החלטה חשובה ואמריצה לקחת .
    אין ספק שניתוח יעזור ותראי איזה אנרגטית תהיי פתאום ...
    בן כמה הילד ?
    אם הוא מאוד קטן יתכן שתצטרכי קצת עזרה בעיקר בחודש הראשון אחרי הניתוח , לא תוכלי להרים אותו - דבר שצריך לקחת בחשבון !!!!
    מעבר לכך כמו שכבר אמרתי רק תרוויחי מהמהלך.
    בהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאור

שריתי
    12/07/2010

לליאור
    תודה על התמיכה והנמרצות
    הילד עוד מעט בן שנה ו-11 חודשים ואני מתכננת שאוכל לקבל עזרה במיוחד בשבוע הראשון לאחר הניתוח. הילד אנרגטי ולכן מחויב במציאות שגם אמא שלו תהיי...לא?
    אז מקווה שהוא יחזק אותי בכך ושיבין שזה במיוחד למעני אבל גם מעט למענו-בעצם לשנינו:)
    שריתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שרית

ריקי
    12/07/2010

שרית מאמיי עלי והצליחי את מסוגלת ויכולה. ובעיקר שאת חד הורית לכי על זה לא תיתחרטי . עם הילד הכל יסתדר אל דאגה אני בטוחה שיהיה מי שיעזור. אני יעזור אם את מחולון .מאמי תחשבי חיובי. אשמח לשוחח אם תירצי.0543934147.או בפייסבוק .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מקסימה אמיתית

שריתי
    12/07/2010

אשתמש בשירותייך – שומרת את מספר הפלאפון שלך...
    ומקווה להגיע ברביעי
    שוב תודה ובהצלחה שריתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מקסימה אמיתית

שריתי
    12/07/2010

אשתמש בשירותייך – שומרת את מספר הפלאפון שלך...
    ומקווה להגיע ברביעי
    שוב תודה ובהצלחה שריתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו