מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מחכה למפגש במרכז.ריקי13/07/2010
יאללה שולה אני מחכה למיפגש במרכז. יום טוב לכולם. אין לי בעיה לארח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפגש
שולה זק13/07/2010ריקי שלום
המפגש נערך במקום נגיש לכל מי שרוצה להגיע מרחבי הארץ. הרכבת מגיעה ללב המפרץ וכן תחבורה ציבורית (אוטובוסים).
כל פעם נשנה את אזורי המפגשים, אך תמיד אשתדל שזה יהיה במקום נגיש לכולם.
נשמח מאוד אם תעלי לרכבת ותפתיעי וקחי בדרך איתך את רוזי.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
כרמלה14/07/2010מאוד הייתי רוצה להגיע אך לא אמצא את מקומי שם כי כולם כבר משוורלים אולי אחרי הניתוח כבר אוכל לחלוק חוויות משותפות עם כולם שיהי ה לכם ערב מהנה וכייפי. :)
יאללה ריקי תפתיעי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמפגש הזה
יונתן14/07/2010לנשים בלבד? משורוולים בלבד?
אפשר קצת פרטים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מגיע (משורוול מלפני 6 שבועות)
צנובר14/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנהדר צנובר
שולה זק14/07/2010מחכים לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמפגש לגולשי הפורום
שולה זק14/07/2010המפגש הוא לחברי הפורום
בפורום יש מנותחים מכל סבוגי הניתוח וכן מתלבטים שרק התחילו דרכם וכאלה שכבר עם תאריך לניתוח.
המפגש הוא לכולםםםםםםםםםםםםם.
להתראות
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרמלה טעות בידך
שולה זק14/07/2010שלום כרמלה,
תתפלאי כמה לא מנותחים מגיעים. ככה זה בכל המפגשים. המנותחים הם הכח המאיץ והמחזק של הממתינים לניתוח. ובמפגשים שלאחר הם מגיעים ומעודדים את אלה שבדרך. אנחנו מאוד נשמח שתגיעי ולך, לדעתי, זה יתרום המון.
השיקול בידיך.
בברכה,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אלינורוש
ריקי14/07/2010ראיתי אותך בפייסבוק של כרמלה. את מקסימה ויפיפיהה מאמי תצליחי בכל .אמן. ואם תצטרכי יעוץ בכיףף את יכולה להיכנס לפייסבוק שלי מכרמלה תשלחי לי ואני יאשר אותך. אשמח בכיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)