ד"ק מחגנה בבקשה זקוקה לעזרא

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ד"ק מחגנה בבקשה זקוקה לעזרא
    קרן אטדגי
    13/07/2010

ערב טוב קודם כול זה שלא שמעת ממני הרבה זמן זה נהדר זה אומר שאני בריאה ושלמה ברוך השם. אני כבר שנה ו3 חודשים אחרי ניתוח מרגישה נפלא ירדתי 53 ק"ג ועומד על משקל של68 ק"ג . היום ברוך השם המשקל יציב . אני רציתי לשאול אותך אם באמת צריך לבוא לביקורת אחרי כול כך הרבה זמן? בהקשר לחברה שלי לא ישרו לה את הניתוח היא שייכת לבקופת חולים מאוחדת ולצערי היא שוקלת 100 ק"ג עם bmi39.6 ומלרפ לא ישרו לה למרות הבעיות גב שיש לה פריצת דיסק . מה ניתן לעשות בבקשה תעזרו לנווווווווו....

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלםום קרן

שולה זק
    13/07/2010

לא נראה לי שעם BMI 39.6 (מגרד כמעט את ה- 40 ) אמורה להיות בעיה לחברתך לקבל אישור לניתוח.
    לפי פניותיך הקודמות (אם זכרוני אינו בוגד בי), חברתך מבקשת לעבור את הניתוח בבית חולים ציבורי ולא פרטי, כחברת קופת חולים מאוחדת, עליה לברר לאן היא יכולה לקבל התחייבות. אולי הקופה באזור מגוריה לא עובדת עם רמבם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו