שרוול לאחר טבעת (דיעה מקצועית)

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שרוול לאחר טבעת (דיעה מקצועית)
    אושי
    13/07/2010

לדר מחג'נה ושולה שלום רב!
    לפני כ8 שנים עברתי טבעת אצל דר אבנת בסורוקה לפני כחצי שנה עברתי ניתוח נוסף להוציא אותה. עלי לציין שבמהלך שנים אלו הורדתי 50 ק"ג והצלחתי לשמור על משקל יציב של 60 ק"ג עד שהריתי לפני כשנתיים . במהלך ההריון עליתי 40 ק"ג. לפני כ4 חודשים עברתי שרוול אצל פרופ רובין נאמר לי שהניתוח היה מעט מורכב היו הדבקויות וושט מורחב מאוד והבוגי בו השתמש היה 42 (!!) לדעתך האם השרוול שלי גדול או רחב מידי.?
    התחלתי את משקלי 110 ק"ג וכרגע אני שוקלת 99 קילו. האם הניתוח נכשל? אני בקושי יורדת במשקל עם המון עצירות משמעותיות. למיטב הבנתי מאחר והניתוח לא בתולי לא ניתן לבצע שרוול בצורתו המקורית כהלכה.יש בי תחושה של כישלון מה אפשר לעשות ?? זקוקה לתשובה
    תודה לך
    אושי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אושי

ד``ר דוד גויטיין
    14/07/2010

קודם כל, לא "נכשלת" ואין פה ציונים או תחרות הירידה אחרי ניתוח.
    שרוול קיבה אחרי טבעת הינו, לפעמים, ניתוח קשה ומורכב. לא תמיד ניתן לשחרר את הקיבה לחלוטין מהדבקויות קודמות שנבעו מהצטלקות סביב הנחת הטבעת והשפעתה לאורך הזמן. אי לכך, "בניית" השרוול לעיתים לא אידאלית. בכל מקרה, שרוול שנבנה סביב בוג'י 42 אינו גדול מדי או סיבה לכשלון. ידוע שהתוצאות של שרוולים אחרי כשלון טבעת פחות טובות מהתוצאות של שרוולים "ראשוניים".
    לעניינך - רצוי לבצע הערכה של מידות ותפקוד השרוול בצילום בליעה ו/או גסטרוסקופיה. כדאי מאוד לשלב ייעוץ מקצועי של דיאטנית המתמחה בתחום כדי לנצל ככל הניתן את הכלי ש"קיבלת". ממליץ לחזור למנתח (פר' רובין) ולהתייעץ עמו.
    מקוה שעזרתי,
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו