מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יומן מסע 3יניב14/07/2010
עבר חודש ושלושה ימים מאז העדכון האחרון שלי ואני נע בין מאושר לספר ובין שפעת מעצבנת
בכל מקרה לפני חודש ושלושה ימים סיפרתי שירדתי 30 ק"ג
והיום לאחר 3 שבועות שהייתי תקוע פתאום נפתח הצהר והשלתי עוד 5 ק"ג ממשקלי
4 חודשים אחרי הניתוח ממשקל התחלתי של 165 היום אני שוקל 130 שם 35 ק"ג פחות
הצרבות ממש התמעטו ואני כמעט לא מרגיש צורך לקחת לוסק.
עדיין קשה מאוד עם העייפות של אחרי יום עבודה והאוכל כי יש לי נטייה להירדם אחרי האוכל כמו תינוק למרות שאני יודע שצריך לחכות 2-3 שעות לפני השינה ואז זה עולה לי מתוך שינה אז אני עושה סיבוב ,שותה כוס תה וחוזר לישון.
בכל מקרה כיף של ממש ואיכות החיים שלי איך לומר השתפרה פלאים תודות לדר' מחג'נה המופלא.
אני כבר יכול בקלות לגזוז ציפורניים גם בזרת הקטנה ברגל (איזה תימרונים הייתי עושה פעם)
וירדתי ב4 מידות בבגדים למרות שאני לא ממהר לקנות חדשים חחחחחחחחח
אחרת איך ישימו לב שהכל נוזל ממני .
המחמאות באות מכל כיוון וזה ממש כיף
35 ק"ג עד היום ומבטיח לעדכן ב-40 אוליי גם בעוד חודש או יותר
לצערי עקב השפעת לא אוכל להגיע למפגש בחיפה אבל אני מאחל לכולכם שתהנו שם
ועד לפעם הבאה
תהיו חזקים זה עוזר גם לי בשעות הקטנות
יניב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יניב
ריקי14/07/2010כל הכבוד על ההישג המדהים. תמשיך כך ותחלים מהר מהשפעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיישר כח יניב
שולה זק14/07/2010חיבוק חיבוק חיבוק. 35 קג' לא הולכים ברגל. כבר הורדת חצי בן אדם.
שמחתי לשמוע שאתה כבר חש את איכות החיים הטובים וצועד לקראת היעד הנכסף.
מחגים ליומן הבא שלך.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ולא להתראות לצרבות
פרופ` אחמד מחג`נה14/07/2010שמחתי לשמוע שאתה מתפטר מהצרבות המציקות. זה בא עקב עקשנות בריאה להתפטר מזה. התמדה ועבודת צוות הינם הדרל להצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי, עזבי זה שטויות
צנובר14/07/2010גם אני התפתיתי ורכשתי את האבקה הזו שמתיימרת לעשות "קיצור קיבה טבעי".
לפחות לי, זה לא עשה כלום. והיום אחרי הניתוח האמיתי, ואחרי פחות 18 ק"ג ב-6 שבועות אני מרגיש הרבה יותר טוב, ושמח להפטר מכל ה"תרופות והאבקות" שעשו לי חור בג\כיס אבל לא עשו כלום לגוף.
לכי על הדבר האמיתי, אם את עומדת בקריטריונים.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער, זו היתה תגובה שמיועדת לאיילת
צנובר14/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)