קפה קפה- מפגש מהנה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• קפה קפה- מפגש מהנה
    שריתי
    14/07/2010

לכול החברים והחברות שנפגשו היוםבמפגש מהנה מעין כמוהו "בקפה קפה" בלב המפרץ – תודה!
    אני שמחה שהייתי חלק מימנו, עבורי זאת הייתה חוויה מקסימה... ראשית להכיר אתכם ולו במעט והכיף בלראות את החיוכים, את האופטימיות וגם כן להכיר מעט את הקשיים.
    וכמובן לך שולה את מקסימה אמיתית, שיזמת את המפגש על כוס הקפה ועוד כמה דברים טעימים... שדיברת מעומק ליבך, שאת רואה את הצרכים של האחר מניסיונך, שאת כול כך רוצה לעזור- תודה
    ולא פסקה התלהבותי כאשר ד"ר מחג'נה הגיע בעצמו ושאל על מטופליו והביא מניסיונו ומידיעותיו והכול בחן ובהומור מלב אל לב (בעצם מהלב אל הקיבה :) וכמובן לך ג'ונסון&ג'ונסון
    כך שהמון בהצלחה לכולם זכרו, לא להתייאש במקומות הקטנים המפילים לראות את החיובי ולהמשיך לזנק הלאה והעיקר לאהוב את מה שאתם רואים...
    אני עם רגל אחת בפנים לפני הניתוח מודה על החיזוקים, חזרתי עם אנרגיה טובה ומקווה להיות בעזרת השם אחרי ולתת מה שאני יכולה .
    בכיף
    שריתי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קפה קפה- מפגש מהנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפגש מדהים, סיכום קצר

לימור
    15/07/2010

שלום לכולם

היה ממש נחמד אתמול לראות ולשמוע את הנפשות הפועלות מהפורום המדהים הזה ,שולה את פשוט בנאדם נדיר , זה ממש לא מובן מאליו כל ההשקעה המסירות וההתמדה שלך וכל זה בהתנדבות בנוסף את נראית מעולה , ליאור וסיגל אתם פשוט זוג מקסים מאחלת לכם המון הצלחה בהמשך , כל הכבוד ליאור שכבר דאגת לנו לדף קשר , עופר מאחלת לך המון הצלחה בניתוח אני בטוחה כי תצליח בו ותעבור אותו כמו גדול , אשתך צריכה להתחיל לפחד כי אני בטוחה שיהיו לך לא מעט מעריצות אחרי כי אתה יפיוף אמיתי , אילנה יקרה אני שמחה שבאת ושחיזקנו אותך גם בך אני מאמינה ובטוחה שתצליחי , את בחורה יפה , הבן שלך יקבל אמא חדשה ואני בטוחה שבעקבות השינוי שתעברי תמצאי חתן
    דוד כל הכבוד על הירידה המדהימה שלך תמשיך כך אתה בדרך הנכונה , היה לי העונג להכיר אותך
    ד"ר מחאג'נה תודה לך על כך שזכיתי להכיר רופא כ"כ מקצועי שהוא קודם כל בנאדם זה ממש לא מובן מאליו שרופא בא למפגש כזה ומשקיע מזמנו היקר , אין עלייך!!!!!!! , גיא תודה גם לך שבאת והכרת לנו צדדים אחרים ומדהימים של חברת ג'ונסון , לכן חברותי היקרות מירב עינת ועדי תודה לכן שאתן חברות טובות ויקרות ותמיד שם בשבילי כשצריך , אתן נראות מדהים , מאחלת לכם המון הצלחה בהמשך ,

אוהבת מכל הלב
    לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חתיכת סיכום....

ליאור
    15/07/2010

אין הרבה מה להוסיף .
    כמובן תודה על המחמאות :-)
    היה תענוג להכיר .
    רק חשוב לזכור -אנחנו לא בשלב של סיכום , אנחנו רק בתחילת הדרך , גם אם לפעמים הדרך קצת קשה , או שלא מתקדמת בקצב הרצוי , בסוף נגיע !!
    בהצלחה לכולנו
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכום של סיכום

עדי
    15/07/2010

באמת אחרי הסיכום של לימור, אין הרבה להוסיף.

הרבה תודה לכולם ובמיוחד לך שולה על ציון נחמד של יום הולדת.
    דר' מחאג'נה - אתה יודע שאני אוהבת, מוקירה ומעריכה אותך מאוד - תודה.

מקווה למפגשים נוספים, נהניתי מאוד.

תודה לכל החברים המשורוולים החדשים שלי...:)

בהצלחה לעופר ושרית - תעברו את זה כמו גדולים!!!

עדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ליאור

לימור
    15/07/2010

אני לגמרי רק בהתחלה , התכוונתי סיכום המפגש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור :-)

ליאור
    15/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה מפגש !

עופר
    15/07/2010

תודות לשולה על ארגון המפגש, היה פשוט יוצא דופן ונהדר..... כולכם עזרתם לי ועניתם לי על המון שאלות ועל כך אני מודה לכם.
    ליאור וסיגל, אתם מדהימים - מודה לכם על כל הערב הזה, למדתי הרבה.
    תודה לימור ועדי על המילים היפות.
    אני אמשיך לעדכן ולהתעדכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היה כיף

פרופ` אחמד מחג`נה
    15/07/2010

מאוד נהניתי והתרגשתי לפגוש את כולכם. שמח שנפל בחלקי הזכות להכיר אותכם
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוי לי!!!! ד"ר!

עופר
    15/07/2010

המשך להודעה קודמת -
    תודה רבה לד"ר מחג'נה - אין ספק שאתה אדם מיוחד, למדתי ממך המון אתמול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה כיף לכם מפגשון

ליבי
    15/07/2010

מותר לקנא? :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוףףףף

פרח24
    17/07/2010

לא היתה לי את האפשרות להישאר (כי הן לא רצו) בפעם הבאה אבוא לבד!!!
    העיקר שנהניתם....פעם הבאה בטוח לא אפספס :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו