אל הרופאה שלום

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אל הרופאה שלום
    מירב
    07/11/2007

עברתי ניתוח קיצור קיבה לפני כשנתיים הורדתי שלושים ושלוש קילו עד לאחרונה הרגשתי ניפלא. לפני כשבועיים התחלתי להקיא ללא הפסקה רק בלילות. הייתי ישנה עם שתי כריות כמו שהמליצו לי ולא עזר.גם לא אכלתי ושתתי שעתיים לפני שינה שגם זה לא עזר. שבוע שעבר היתי אצל הרופא והוא פתח רבע אבל ההקאות המשיכו וגם השבוע היתי והוא פתח חצי זה עזר כי לא בכול לילה אני מקיאה אבל אני סובלת מצרבות איומות שלא נותנות מנוח.קיבלתי כדורים אומפרדקס ואני עדיין שותה אותם.שאלתי האם אני צריכה לעבור בדיקות מעמיקות.לדעת הרופא שלי אין צורך אבל ההרגשה שלי שמשהוא כאן לא כשורה.אם אילו יהיו חיי אז בדיעבד הניתוח לא שווה את הסבל והלילות ללא שינה.אשמח לקבל את תשובתך.תודה מירב

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אל הרופאה שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מירב מחכה לתשובה

מירב
    08/11/2007

אל דר אחמד או שולה זאק אשמח לקבל תשובה ממכם מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירב שלום

פרופ` אחמד מחג`נה
    13/11/2007

זה לא המהלך הטבעי של הניתוח אומנם אנחנו יודעים שדברים אלו יכולים להתרחש וניתן לטפל בהם וכך לחסוך סבל וכאב. יש צורך בבדיקות מעמיקות כגון בדיקת בליעה לבדוק את הסיבה. אשמח לעזור
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו