דחוף זקוקה ליעוץ

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• דחוף זקוקה ליעוץ
    קרן אטדגי
    16/07/2010

ד"ק מחגנה בוקר טוב זאת קרן , אני חייבת ליתיעץ איתך חברה שלי קיבלה אישור מהמנרפ עברה כבר את כול הבדיקות . היא שייכת לקופת חולים מאוחדת ואמרו לה שהיא יכולה ללכת לכול בית חולים. מה אנחנו צריכות לעשות על מנת שתגיע אליך וכמה שיותר מהר זה ממש דחוף לה, האם היא צריכה הפניה מקופת החולים כדי להגיע אליך למרפאות חוץ ולתת לך את כול האישורים? והאם יש בכלל תאריכים מוקדמים לניתוח ? מאד חשוב לי שהיא תגיע לידיים הכי טובות שנתנו לי חיים חדשים בבקשה תעזור לנו.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף זקוקה ליעוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן שלום

שולה זק
    16/07/2010

אני מבקשת ממך, תפני לזימון תורים ברמבם תקבעי תור לחברתך, או לטלפון של דר' מחג'נה.
    תודה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודהההההההההההה

קרן אטדגי
    18/07/2010

בוקר טוב רציתי להגיד המון תודה על העזרה חברה שלי מגיע אליך יום רביעי הקרוב . עם כול המסמכים והאישורים ושוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף

פרופ` אחמד מחג`נה
    16/07/2010

כמו שציינתי תוכל להגיע אלי כבר השבוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו