היי אני 4 ימים אחרי ומרגישה ממש רע!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• היי אני 4 ימים אחרי ומרגישה ממש רע!
    טל
    16/07/2010

אז עברתי את הניתוח, אצל ד"ר פייגין המהממת!!!
    אתמול השתחררתי הביתה והרגשתי ממש טוב ואז בערב היביאו לי לשתות מים של מרק.,
    מאז אני מרגישה שהבטן שלי על סף פיצוץ .. לקחתי אופטלגין נוזלי ודיי נרגעתי הלכתי לישון וישנתי ברצף 11 שעות!!!!
    התעוררתי על הפנים!!! עם חולשה נוראית ותחושה של מלאות יתר... אני לא מסוגלת לשתות כמעט כי אני מרגישה שאין לי מקום..
    התחושה היא שאני כאילו תחף הולכת להתעלף ואני רואה טיפה מטושטש...

אני לא מבינה איך אפשר לשתות 10 כוסות ביום שאני מרגישה כ"כ מפוצצת?!?!
    ולגבי ההליכה- אני כ"כ חלשה...
    ועוד משו- מאז שהתעוררתי מהניתוח הישבן שלי רדום ואני לא מרגישה אותו... זה תקין? (אחרי הניתוח קיבלתי 5 פעמים משכחי כאבים משם..)
    אשמח אם תעזרו לי כי אני מרגישה כ"כ זוועה!!!!
    ועוד שאלה אמרו לי לקחת בבוקר אופרדקס אבל אמרו גם שאסור לקחת כדורים אז תסבירו לי את זה???????

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בשעה טוב טל

שולה זק
    16/07/2010

שלום לך
    ראשית - אם את מרגישה שינוי דרסטי בתחושותייך כמו טשטוש שציינת, חולשה חזקה - רצוי לצלצל לבית חולים ולברר אם כדאי להגיע לבדיקה.

בכל מקרה - שמחה שאת אחרי. עכשיו בואי נתחיל לעשות "סדר בבלגן".
    את רק 4 ימים אחרי ניתוח. גופך עדיין חלש ועדיין תחת הסטרס של ההרדמה. את עדיין נפוחה מהליך הניתוח, דבר שגורם חולשה ותחושת נפיחות. תנוחי הרבה (לישון זה מצויין). תסתובבי בבית , מעט לצאת בשעות הערב לרבע שעה הליכה איטית ולא במהלך היום בחום הכבד.
    רצוי לשתות מרק "10" משקיות. לשתות מים, תה קר וכל זאת לאט לאט ובלגימות קטנות. אפשר לאכול ג'לי גם.
    מקווה לשמוע ממך בהמשך ותרגישי חופשיה לצלצל בכל עת .
    שיהיה לך סופ"ש נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 4 ימים לאחר ניתוח

פרופ` אחמד מחג`נה
    16/07/2010

אני אתחיל מהסוף. את הכדור יש להמיס אותו במים בשלב זה.
    לגבי התחושות שלך זה יכול להיות נורמלי לאחר מספר ימים לאחר ניתוח. יש להקפיד לשתות מעט אבל הרבה פעמים. מקוה שנפגשת עם דיאטאנית סביב הניתוח והסבירה לך איך לנהוג בשתיה ובאוכל. אם לא, חייבים לעשות
    שיהיה לך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי טל

ליאור
    17/07/2010

מקווה שמאז שכתבת את ההודעה ועד עכשיו השתפרה ההרגשה קצת .
    תחושבת העייפות והתשישות תימשך בשבועיים הקרובים - תחשבי על ההפרש בין כמות האנרגיה שלך היה רגיל לקבל עד לפני שבוע לבין מה שהוא מקבל עכשיו .
    לגבי המלאות יתר - יכול להיות בגלל המים ששתית ויכול להיות מהניתוח עצמו והגז שמוחדר פנימה .
    ההרגשה הזו עוברת גם תוך כשבוע ( לי זה הדבר שהכי זכור מהניתוח ... )
    בגלל ההרגשות שתארת כדאי לחכות קצת עם הליכות ולחכות שתתחזקי קצת ותתאוששי מהניתוח .
    הדבר הכי מדאיג ממה שתארת זה הכאבים הממושכים והחוזרים - על זה כדאי להתיעץ עם הרופאה שלך .
    בקשר לשתיה חשוב וכדאי לשתות כמה שיותר - תעשי את זה בלגימות קטנות מאוד יש שממליצים אפילו בעזרת כפית.
    תרגישי טוב ובהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכם..

טל
    18/07/2010

בהמשך היום דיברתי עם ד"ר פייגין והיא אמרה לי שהעניין הוא שהתייבשתי...
    כמובן ששתיתי המון מאז..
    היום אני מרגישה הרבה יותר טוב!!!!
    עדיין קשה לי ממש ללכת לזמן של יותר מ10 דקות... (מקווה שזה תקין)
    אני כ"כ שמחה שיש את הפורום הזה ומבטיחה לעדכן תמיד!!!- ויותר מזה אני לוקחת על עצמי ברגע שאתקדם יותר לעזור לאחרים..
    אגב- עברו 5 ימים וירדתי כבר 4 קילו!!!! (ועוד 4 לפני שהבטחתי לד"ר פייגין לרדת...) קיצר 8!!! =)
    וכדי שתבינו מי אני קצת על עצמי- בת 22 נשואה באושר לבעל חתיך!!!! מאפרת כלות ומורה לאיפור מקצועי.. עולם היופי משך אותי מאז ומתמיד והדבר שאני יודעת לעשות הכי טוב זה להפוך נשים מיפות למהממות!
    סבלתי מהשמנה מגיל 10 שבשיא הגעתי לBMI48 ..
    אני אוהבת לראות אנשים שעושים ספורט והחלום שלי להיות ספורטאית אמיתית !!
    אני מצרפת תמונה מהחתונה שלי שהייתה לפני שנה וחצי הלוואי והייתי כלה רזה אבל בעלי הבטיח לי לשחזר בשביל הכייף!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב טל

שולה זק
    18/07/2010

את יפיפיה . תמשיכי בדרך שהתחלת ותראי שתצליחי.
    הפנימי את דבריו של ליאור והקפידי עם שתיה.
    שבוע טוב ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה יפההה

כרמלה
    18/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו