מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מיפוי לב לשמניםנעמי17/07/2010
שלום שולה,
מזמן לא דיברנו, הייתי מאד עסוקה עם כל הבדיקות, וסוף כל סוף ניפגשתי עם דר. שוורץ אצלו בביתו לניתוח והוא החליט על ניתוח שרוול ואמר שרק את זה הוא מוכן לבצע, אבל, הוא רוצה אשור מקרד'ולוג ואקו, כמובן שרצתי לעשות אקו וקרדולוג דרך המושלם זה שאישר את האקו שהכל בסדר, נו ואז הוא אמר שהואלא רוצה סיכון ורוצה מיפוי לב, התחננתי בטלפון שיתנו לי תור אקספרס, הגעתי למיפוי ואחרי שעה שחיכיתי, הטכנאי שואל אותי כמה אני שוקלת, לאחר מזה ענה לי שהמתקן לא מתאים והוא חושב שיש אחד ברמת אביב,
מחר נתחיל שוב להלחם.
אני כל כך מחכה לנתוח להתחיל לתיות חיים חדשים ואחרים
אולי את יודעת איפוא יש מתקן מתאים?
.להתראות נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיפוי לב
שולה זק17/07/2010שלום נעמי
צר לי שאת נתקלת בתלאות של תורים. אישית אין לי מושג איפה ניתן לעשות מיפוי לב באזורך. אני מציעה לברר זאת דרך הקופה שלך. כי מה שחשוב זה לא רק איפה יש את המכשור המתאים, אלא לאן את יכולה לקבל טופס 17 על מנת לבצע את הבדיקה.
בכל אופן אחרי הבדיקות אני תקווה שהכל כבר ירוץ.
שבוע טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)