זריקות clexan

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• זריקות clexan
    אדווה
    18/07/2010

שאלתי היום בחור שעבר ניתוח שרוול ולא קיבל clexan בכלל.אני מפחדת האם משהו קיבל אותו טיפול שאני אמורה לקבל.תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זריקות clexan

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול שגרתי

שולה זק
    18/07/2010

נהוג אחרי ניתוח לתת זריקות לדילול דם למנוע כרישי דם (קלקסאן, הפארין).
    יתכן והבחור ששוחחת איתו לא זוכר מה קיבל. ממה את פוחדת? תפרטי ואני מניחה שאחד הרופאים יתן לך מענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילול דם אחרי ניתוח השמנה.

ד``ר דוד גויטיין
    19/07/2010

מתן קלקסן לדילול דם אחרי ניתוח השמנה מקובל מאוד ושייך לקונצנזוס הרפואי. ככלל, אנשים עם השמנת יתר בעלי קרישיות יתר כחלק ממחלתם. לאחר ניתוח "גדול" כגון ניתוחי ההשמנה המתקדמים יותר, נהוג לתת דילול דם בכדי להקטין השכיחות להווצרות קרישי דם בורידי הרגליים העמוקים (deep vein thrombosis - DVT) ושליחת תסחיף לריאות. משך הטיפול המומלץ אינו מוסכם ונע בין חודש ימים מהניתוח אצל ה"מהדרין" ועד השחרור מבית החולים וניוד מלא אצל המקלים. ישנם כירורגים בודדים אשר אינם מטפלים כלל בדילול דם סביב הניתוח, אך דבר זה אינו מקובל במיוחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו