מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יואוווו עוד שבוע בדיוק מהיום !!!!!!כרמלה19/07/2010
אמא'לה עוד שבוע וזה כבר מגיעעעע
אלינוריייי בהצלחה לשתינווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה כרמלה
ריקי19/07/2010אני מאחלת לכם המון בהצלחה ותעברו את הניתוח כמו גדולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה המון בהצלחה!!!!
עופר19/07/2010תעדכני אותנו אחרי!!!!! המון הצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עופר
כרמלה20/07/2010תודה רבה לך מקווה שיעבור בקלות ונזרום לכיוון החיים החדשים :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
אלינור אדר19/07/2010יאווווו את לא מביננה אני בהתרגשות שיא ! חחחח
משבוע הבאה חיים חדשים !
בסוף התור שלי אצל המרדים ברבע ל5 .
והבנתי שמאשפזים אותי כבר מיום ראשון . אבל זה לא בטוח ניראה מה יגיד המרדים .
נדבר כבר עד אז בפייס !:)
שהיהה לנו בהצלחחחחחחחחחחחחחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה גם לך אלינור!!!
עופר19/07/2010במון בהצלחה בניתוח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתאריך שלך מתקרב
שולה זק19/07/2010זוכר ש"איימתי" שאבוא לבקר אותך? אז ב 5.8 אני בעירך ואצור עמך קשר
בהצלחה מחזיקה אצבעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
אלינור אדר19/07/2010תוודדהה רבההה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה גם אני חחחחח
כרמלה19/07/2010תבואי לבקר אותי ואת אלינורי אנחנו עוברות ניתוח באותו יום חחחחח
את מוזמנת לבקר אותי בכיף באותה נשימה אשמח להכיר אותך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכייף גדול .איפה?
שולה זק20/07/2010איפה אתן עוברות את הניתוח?
מבטיחה להשתדל (בפן החיובי להשתדלות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה אני מצטער אבל...
עופר20/07/2010שולה צר לי אבל אני לא יכול ב 5.8, אני מאוד עסוק באותו היום... חחחח סתם ... נשמח לראות אותך ! איזה כיף לי!
אין ספק שביקור באישה מדהימה כמוך יעשה לי רק טוב בשעת ההחלמה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחח
ריקי20/07/2010שולה מתי תבואי למרכז לבקר אותי אני ממש לא רחוקה חולון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסמקתי
שולה זק20/07/2010ואני נשבעת שלא תחת תנאי לחץ....אבל אתה חתיך עולמי!!!
בהצלחה ולהתראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
כרמלה20/07/2010אני ואלינור עוברות באסותא לב המפרץ מוזמנת לבקר אותנו בכיף:) תביאי על הדרך כמה ממתקים חחחחח סתםםםםםם !!!
אולי באחד המפגשים הבאים נגיע שתינו יחד :)
אשמח להכיר אותך לא רק וירטואיליתתתתתת
יום מקסים לך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שאבוא לבקר
שולה זק20/07/2010אבקש רק תזכורת לנייד יום לפני או כאן בפורום.
מתי הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההניתוח ב26/7
כרמלה20/07/2010זה בסדר הכול לא בלחץ אם יתאפשר אני בכל אופן אשמח לראותך אך שתי ציפורים במכה אחת אני ואלינורי אדר ביחד חחחחחחחח
בכול מקרה ההתרגשות בשיאהההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
יום מקסים לך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)