מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לא מבינה מה קורה....ממיתה19/07/2010
אני שבוע וחצי אחרי ניתוח טבעת...התחלתי במשקל של 101 ק"ג והיום ירדתי ל-95 סה"כ 6 קילו בשבוע וחצי...זה נורא מאכזב אותי...אני מרגישה גם שאני יכולה לאכול הכל ....אתמול אכלתי ארוחה של קציצות דג-2 קציצות עם תפא"ח אדמה וקטאשופ ושעועית מאודה...ממש ארוחה שלמה אחרי שבוע וחצי..חוץ מלחם הכל עובר ..רק עוד 3 שבועות הסגירה הראושנה...
למה אני יורדת כזה קצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי חמודה
פולי19/07/2010אני חודש אחרי הטבעת וירדתי 9 קילו. ובדיוק כמוך ירדתי 6 קילו אחרי שבוע וחצי. גם לי התחושות של הכל עובר ומתי כבר יסגרו לי מוכרות מאוד. ויחד עם זאת אני חייבת להעיר כי מתי בפעם האחרונה בחייך ירדת 6 קילו בשבוע ??? הרי, זה לא היה קורה ללא הניתוח!!! גם הארוחה שציינת לא נשמעת כזו רצינית, גם אני ניסיתי לראות מה עובר. וכן, הכל עובר חוץ מלחם. אבל עשית את הניתוח בשביל להתחיל לבדוק את גבולות הקיבה שלך??? אני שמחה מאוד בשבילך על הירידה היפה. ומקווה שתוכלי לראות שדווקא ירדת יפה ולא להיבהל ממה שעובר, ההפך להפנים שעד הסגירה הכל עובר ולנסות לשמור עד כמה שאפשר. עוד מעט חודש אחרי וכמעט וירדתי 10 קילו. אני מאוד מרוצה, זה רק אומר שתוך זמן קצר אני אקבל את מה שרציתי. וגם את... אני מאחלת לך המון המון בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל
ליבי20/07/20106 ק"ג בשבוע וחצי זה ממש לא קצת, הישג מצויין.
מעבר לזה ההגבלה בטבעת נעשית לאחר הסגירות ויש כאלה שצריכים כמה סגירות להגיע להגבלה האופטימלית.
בינתיים תעזרי לטבעת באכילת מאכלים בריאים ומזינים ובהרבה סבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש מצחיק אם כל כך
שמעון לוי20/07/2010ארבה אוכל שאת כותבת שאכלת אז למה עשית ניתוח כנינראה אחרי הסגירה יהיה לך יותר קל שלא תוכלי לאכול ארבה.
צריך גם לישמור אל דיאטה מאוזנת.ופעילות גופנית יום יום.
חבר שלי בניתוח טבעת הוריד 45 קילו ב6 חודשים.
שיהיה לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלממיתה
ריקי20/07/2010מאמי גם אם את יכולה לאכול הכל זה לא אומר שאת צריכה. אני לא הכי מכירה את הטבעת אבל את יכולה לאכול בכמויות קטנות ובצלחת קטנה כמו שאני אוכלת.ובינתיים אני רואה שירדת יפה במשקל ולא עלית אז חכי בסבלנות לרופא ולא להילחץ מכלום. הירידה הקרובה תבוא בקרוב מאד. בהצלחה מתוקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)