מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שולינקה יקירתי ביום ראשון אני שם!ריטה גולן20/07/2010
כל המידע שלי ניזון מהפורום הזה. תבורכו בכך. אבל אני מחפשת בנרות תפריטים או פירוט של המזון המותר לפני ניתוח ומיד לאחריו. עד מתי מוגבלים מבחינת סוג המזון.
האם בתחילה השתיה והאכילה כרוכים בכאבים? בקיצור כל מידע בתחום יתקבל באהבה ובצמא.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה ומוצלחת
שולה זק20/07/2010אגיע לבקר כמובן. המון המון בהצלחה ואת בידיים טובות.
ליאור ישתדל לתת לך את מירב האינפורמציה לה את זקוקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ריטה
ליאור20/07/2010לא ציינת איזה ניתוח את עוברת .
בדרך כלל בשבועיים לפני הניתוח עושים דיאטת דלת פחמימות - דיאטה שמטרתה להוריד את נפח הכבד ( שבדרך כלל הוא שומני ) , דבר שמקל על עבודתו של המנתח, ומוריד סיכוי לסיבוכים.
אם את מנותחת ביום ראשון ועוד לא התחלת - כנראה שה לא כל כך רלוונטי.
לאחר הניתוח במשך כשבועיים יש מה שנקרא כלכלת נוזלים : אוכלים \ שותים נוזלים צלולים ומעדנים .
אח"כ בא שלב הרכים \ מרוסקים ואז לאט לאט מוספים דברים חדשים.
בעיקרון אחרי חודש וחצי בערך מגיעים למצב שאפשר לאכול כמעט מכל סוגי המזונות .
2 הערות חשובות :
1.מה שאמרתי נכון למנותחי שרוול ולרוב גם למעקף , בניתוח טבעת קצת שונה .
2.מומלץ ודי הכרחי לעבור את החודש -חודשיים הראשונים בליווי צמוד של דיאטנית לבניית תפריט מגוון ומאוזן לפי שלבים.
מקווה שעזרתי קצת
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך ליאור ונשיקה לך שולה
ריטה גולן21/07/2010עדיין לא נקבע סופית איזה ניתוח בדיוק אעבור. ביום ראשון יקבע אם השרוול או מעקף.
עזרת לי מאד. מה שמפחיד אותי זה חוסר מידע. ברגע שיש בידי מירב המידע הפחד פוחת.
שולינקה העתקתי את התפריט לדוגמא. עזרת לי המוןןןןןןןןן ובטח אעזר בך גם בהמשך.
תודה לכם ושיהיה לכם יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוף סוף בדרך לשינוי
שולה זק21/07/2010מאוד שמחתי שסוף סוף יש את כל הבדיקות ביד ובמיוחד זו המכשילה (הראות) אנחנו איתך כל הזמן ומאחר ואיני מכירה אותך כבישנית, את מוזמנת לשאול כל שאלה שמטרידה או חוסכת ממך מידע.
יש לנו שני רופאים מומחים בפורום שיוכלו לעזור בכל הקשור לפן הרפואי וכמובן אנו ה"הפשוטו" בעלי הניסיון עם ההתמודדות היום יומית וההתמודדות עם השינוי, נשמח לענות ולהאיר את דרכך לקראת המהלך שאת צפויה לעבור.
מעומק ליבי בהצלחה והרבה בריאות - מגיע לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט לדוגמא
שולה זק21/07/2010
ארוחת בוקר:
חביתה 150 גרם (כ2-3 ביצים)
מלפפון בינוני אחד
ארוחת 10:
לחם מחיטה מלאה 2 פרוסות
גבינה צהובה 17% 4 פרוסות
ארוחת צהריים:
חזה עוף מבושל 200 גרם
סלט ירקות 200 גרם
יוגורט 0% 100 גרם
ביניים:
בננה אחת עם קליפה
ארוחת ערב:
טונה במים 200 גרם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)