חושבת על ניתוח שרוול אבל מפחדת,....

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חושבת על ניתוח שרוול אבל מפחדת,....
    יעל ל.
    21/07/2010

אני שמנה כבר עשרות שנים bmi 42 ,למודת עשרות דיאטות ללא הצלחה לשמור על ההשג.
    מתעניינת מאד על הניתוח,אבל פוחדת מוות...אני בסיכון כי כבר יש לי גם סכרת ואני יודעת שזה יכול להיות הפיתרון עבורי.
    מכירה מספר אנשים שעברו את הניתוח בהצלחה וזה מעורר קינאה ורצון גם כן לעשות. מצד שני יש את הפחד מהניתוח עצמו ובכלל מהחיים אחר כך.איך בכל זאת מתגברים על התשוקה לאוכל? הרי השמנים אוכלים גם כשהם לא רעבים,איך מתגברים על זה?איך מסתדרים עם הפרדת השתיה מהמזון? אני רגילה לשתות תוך כדי אכילה . בכלל אבקש תשובות מאנשים שעברו איך הם חיים עם המצב החדש איך מרגישים אחרי הניתוח ? והאם מישהו יכול להמליץ לי על ד"ר רזיאל ממלב"י? האם מישהו התנתח אצלה? בכלל אשמח ליצור קשר עם מ"ס אנשים שעברו את השרוול ויכולים ליצץ לי וענות לי על שאלות.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעל

ד``ר דוד גויטיין
    21/07/2010

לא מנותח אבל מנתח...
    הפחדים שלך מוכרים, צפויים ואף מוצדקים חלקית. ההחלטה להינתח בכדי לטפל במחלת השמנת יתר חולנית אינה קלה. אפשר לצטט מחקרים, להסביר הסברים, לצייר ולהדגים אבל בסופו של דבר, מדובר בניתוחים עם רמות סיכון מסויימות.
    ב- BMI 42 עם סוכרת, תוחלת החיים ואיכות החיים נמוכים מאלו של אנשים עם BMI תקין (גם אם יש להם סוכרת). הניתוחים השונים יעילים בטיפול הן במשקל עודף והן בתחלואה נלווית כגון סוכרת בצורה שאף טיפול לא ניתוחי יכול להתקרב אליה.
    הניתוחים מבוצעים בשיטה לפרוסקופית, הכאבים קיימים אך אינם קשים מאוד. ההחלמה בד"כ מהירה יחסית וה"התרגלות" לאורך החיים החדש אינה קשה כפי שנדמה. בייחוד נכון הדבר כשעושים את הניתוח במסגרת המספקת תמיכה ומעקב מסודרים, ע"י מס' אנשים מתחומים שונים (דיאטה, פסיכולוגיה, כירורגיה וכו') המדריכים, תומכים ועוקבים אחרי בעיות.
    ככלל - יותר מסוכן להשאר שמן מאשר לעבור את הניתוח בכדי לטפל בבעיה.
    רצוי ומומלץ לדבר גם עם אלה שעברו את התהליך, השד אינו נורא כ"כ אחרי ששומעים ממקור ראשון. הפורום הזה במה מצויינת לכך.
    שיהיה בהצלחה!
    דרך אגב, דר' אסנת רזיאל מנתחת מצויינת ומנוסה. מכיר אותה טוב :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יעל

ליבי
    22/07/2010

אני מנותחת שרוול כבר יותר מ 3 שנים ובמקרה (אבל ממש במקרה :-)) גם מנותחת של ד"ר אסנת רזיאל.

לעניין הניתוח עצמו את צודקת בפחדים שלך.
    ניתוח זה לא דבר פעוט ויש הרדמה ואולי יהיו כאבים אחר כך..
    ולמרות הכל השרוול זה הדבר הנפלא ביותר שעשיתי עבור עצמי.
    בשנה ירדתי 50 ק"ג ואני שומרת על המשקל כבר שנתיים.. בדיקות הדם תקינות, הסכרת הגבולית התעופפה לה, הבעיות ההורמונליות כבר לא קיימות ולשבת על המחשב 9 שעות זו כבר לא מטלה כואבת פיזית. (העבודה שלי - גביה - היא עבודה משרדית ובעבר סבלתי מאד, גם מכאבי גב וגם כי לא היה לי נוח כמעט על אף כסא).

בקיצור
    חיים אחרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממה הפחד?

תהל
    22/07/2010

יקירה, אין צורך לפחד מהניתוח אלא מההשמנה.
    עודף המשקל מכביד מאד, מעמסה ומעצור בחיים... שלא לדבר על הפן הבריאותי.
    כתבת שתמיד היית שמנה, הגיע הזמן לשינוי.. לא?!
    אני מנותחת מסוף מרץ, ועם יד על הלב אילו נחשפתי לניתוח לפני כן הייתי עוברת אותו לפני 5 שנים לפחות!!!
    שיהיה לך בהצלחה... החברים ידעו להמליץ לך על מנתחים באיזורך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך תהל

יעל ל.
    22/07/2010

תהל,אשמח לדבר אתך טלפונית אם תסכימי. תודיעי לי בפורום כיצד ליצור קשר טלפוני אם זה אפשרי מבחינתך.

תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יעל

תהל
    23/07/2010

אשוחח עמך בשמחה, ואעזור ככל שאוכל...
    את תרצי כתבי את מספר הנייד שלך למייל שלי [email protected]
    ואחייג אליך... לא בטוח לפרסם כאן מספרי טלפון- בייחוד כשאנחנו כל כך יפות :)

לילה נפלא...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו