רנא לאחר התייעצות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• רנא לאחר התייעצות
    rana
    08/11/2007

שלום רב
    לא מזמן פניתי אליכם לבירור בהקשר לניתוח קיצור קיבה
    היום הייתי סוף סוף בהתייעצות בקופ"ח דגני בחדרה.
    הרופאה הסבירה לי יפה לגבי שלושה סוגי ניתוחים, ששניים היו מאוד מפחידים בעיני והשלישי שזה הטבעת נראה סביר, ואין בו יותר מידי התערבות (יחסית לשאר הניתוחים).
    בכל זאת הבנתי שאני עם הניתוח הזה חייבת משטר דייטה , המון משמעת עצמית (ושלא לרמות)!!!
    בנוסף הרופאה הפנתה אותי לבדיקות טרם ניתוח.
    האם זה אומר שהניתוח כן יאושר?
    לי אין ביטוח מושלם של ק"ח , האם אוכל לבחור את הרופא או הבית חולים לניתוח?
    ואם אני אעשה את הניתוח, כמה זמן יקח לי בערך (בממוצע סטטיסטי של מנותחים) להשיל 40+ קילו?
    שאלה ספציפית לשולה, מהנסיון שלך, האם יהיה צורך בתמיכה של פסיכולוג? או האם היית ממליצה על משהו אחר ?לא ברור לי למה יש לי התקף חרדה כרגע, האם יכול להיות שיש מנגנון נפשי שיפעל לשימור ההשמנה?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רנא לאחר התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רנא

שולה זק
    09/11/2007

שמתחתי לקרוא שהיית בהתייצות.
    אם רופא המשפחה הפנה אותך לבדיקות ואת עומדת בקריטריונים עליהם כבר את יודעת, סביר להניח שתקבלי התתחייבות.
    אין לי תשובה לאיזה רופא תופני ולאיזה בית חולים, תלוי בקופה בה את חברה וההסכמים עם בתי החולים.
    אם יש רופא או בית חולים שאת מעוניינת, תתענייני בקופה שלך אם עובדים איתם ויכולים לתת לך התחייבות לשם.
    קצב הירידה במשקל הוא מאוד אינדיבידואלי ותלוי בהמון גורמים כמו שמירה על דיאטה, פעילות גופנית, אחוז המשקל העודף שלך. כך שאי אפשר לציין כמה ובכמה זמן תרדי.
    מה שברור שאם תנהגי על פי ההנחיות תרדי במשקל ותהני מהירידה.
    בהצלחה בהמשך
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רנא

פרופ` אחמד מחג`נה
    13/11/2007

רנא שלום
    אחרתי להגיב כי היתי בנסיעה מקצועית לפריס. נראה לי שעברת דרך טובה לקראת הניתוח. כרגע את זקוקה לפגישה עם מנתח בריאטרי. אני מיעץ לך ליצור איתי קשר דרך המזכירה בעבודה "רוית" והיא תקשר אותך אלי. המספר הוא 048542316
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דוקטור

rana
    13/11/2007

תודה רבה דוקטור
    בהחלט מאוד יעזור לי לדבר אתך
    אני אתקשר כבר מחר ואברר את ימי העבודה שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דוקטור

rana
    13/11/2007

תודה רבה דוקטור
    בהחלט מאוד יעזור לי לדבר אתך
    אני אתקשר כבר מחר ואברר את ימי העבודה שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו