שבת שלום... הקאה ראשונה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שבת שלום... הקאה ראשונה
    פולי
    24/07/2010

היי שולה וכולם, לפני 10 דקות אכלתי קציצת עוף. בביס השלישי כבר הבנתי שזה עומד בגרון ולא מתכוון לזוז. והייתי חייבת להקיא. כל כך מדכא. הטבעת אפילו לא סגורה עדיין רק ביום רביעי סוגרים לי בפעם הראשונה. איך קורה דבר כזה שהיא עוד פתוחה? יכול להיות שמשהו לא בסדר? לא אכלתי כלום מאתמול ר בערב רק שתייה חמה, אולי בגלל זה? זה מלחיץ אותי מאוד

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבת שלום... הקאה ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קורה ולא להילחץ

שולה זק
    24/07/2010

היי פולי נכון שזה לא נעים אבל לא נורא - קורה ובמיוחד בהתחלה שעדיין לא התרגלתם הדדי אחד לשני - את לטבעת והטבעת אליך.
    יתכן ואכלת מהר מידי, ביס גדול מידי, ואפילו שזה טחון צריך ללעוס עם השיניים לפני שבולעים.כמה זמן את אחרי ניתוח? חשוב מאוד להקפיד באמת על אופן האכילה.
    אני בטוחה שתתרגלי והכל יהיה בסדר.
    בניתוח טבעת, קורה לעיתים שהבליעה קשה ושאוכל נתקע. רצוי שזה לא יקרה, אבל בהחלט נורמלי וקורה.
    חשוב מאוד להקפיד לאכול לאט, ביסים קטנים, וללעוס היטב.
    שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביסים קטנים ,לעיסה רבה יפחיתו

שמואל
    25/07/2010

לחלוטין את ההקאות
    הכל לאט וכמות קטנה מאווד , כך גם תרגישי את השובע לאחר אכילה מזערית
    בהצלחה
    שמואל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו