מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בוקר טוב לכולם עשיתי את זה סוף סוףsw25/07/2010
ב19 לחודש נותחתי על ידי ד"ר מחג'נה בבית חולים רמב"ם קודם כל אני רוצה להודות לו ולצוות המדהים מהמחלקה הכירוגית גרמתם לי להרגיש מלך.
עכשיו כמה שאלות קטנות.
א. תוך כמה זמן אני יכול לבלוע כדורים בלי לפורר אותם? ואני מדבר על "לוסק" שהוא כדור די קטן.
ב. אני לא מצליח לאכול כלום חוץ מג'לי ולשתות שתיה ,אבל רק אם היא מאוד קרה על סף הקפואה זה נורמאלי?
ג. התחושה הזאת של לחץ בחזה על סף המחנק וגם באזור הקיבה אחרי שאני שותה למרות שאני שותה בלגימות ממש קטנות היא זמנית מיד אחרי הניתוח או שזה משהו קבוע שצריך להתרגל לחיות איתו?
חוץ מזה לכל המתלבטים תרוצו לעשות את הניתוח בתור אדם שירד מעל 50 קילו בדיאטה בזמנו ועלה את הרוב חזרה אין לכם מושג(ולמי שעשה את הניתוח אז בטוח שיש לו יותר ממושג :-) ) איזה תענוג זה לעשות דיאטה שוב עם העוזר הקטן הזה שנקרא שרוול למרות שאני רק בתחילת הרומן שלי איתו :-).
האא שאני לא אשכח שולה תודה שדחפת אותי לכיוון הניתוח אחרת בחיים לא הייתי חושב על זה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב SW
ליאור25/07/2010שמח לשמוע שאתה אחרי ומרגיש טוב .
כדורים : קודם כל , רק כדי להזכיר , לא לשכוח גם מולטי ויטמין , במיוחד בחודשים הראשונים!!.
את המולטיויטמין בחודש הראשון לקחתי ככדורי מציצה , ואחרי חודש בליעה - סביר להניח שגם עם הלוסק יהיה באותה צורה .
שבוע אחרי הניתוח אתה לא אמור לאכול חוץ ממעדנים קלים ושתיה - כך שהכל בסדר .
בקשר לשתיה קרה - סוף סוף מצאתי עןד מישהו"דפוק" כמוני .הייתה לי בדיוק אותה תופעה , וכמעט אף אחד לא הבין על מה אני מדבר , אז זה בסדר - תרירגע גם בנושא הזה :-)
יכול להיות שעדיין אתה לוקל לגימות גדולות יותר ( קשה להתרגל בהתחלה , יש כאלה שממליצים בהתחלה לשתות עם כפית- שווה לנסות , וזה משהו שיעבור מהר מאוד .
מאחל לך המון בהצלחה
ואם יש עוד שאלות , אשמח לעזור לך .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום SW
פרופ` אחמד מחג`נה25/07/2010בשעה טובה
לגבי ה - LOSEC. אין לי תשובה מדעית אני ממליץ בחודש הראשון להמיס אותו במים ורק אחרי חודש מהניתוח אפשר לקחת אותו ככדור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)