מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לדעתי הניתוח- הוא באמת הוקוס פוקוסחלי בוזגלו26/07/2010
ולמה..?!?!
כי אני אוכלת הכל..! ה-כ-ל!
הנפל קיבה שלי הרבה יותר גדול משל כל המשרוולים..
אני לא עושה ספורט..
ושוב אני אוכלת הכלל חחח... :)
ו.. אתמול נשקלתי בפוקס כזה..!
אני -19.600 קילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואני חודשיים ושבוע אחריי הניתוח..
מילא.. הייתי עושה ספורט.. או דיאטה.. או לא יודעת מה.. אז סבבה..
אבל אין כלום ואני מרזה חחח
מבסוטית על עצמי בחיי..
מבחינת מראה.. אני כבר לא מפסיקה לקבל מחמאות..
ואני לא ראיתי את זה על עצמי.. והמשקל אתמול דיבר..
יאללה כמה ק"ג בודדים ואני עוזבת את ה3 ספרווות!
יום טובב לכםםם....
התגעגעתייי !! :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוזגלו כמעט הוצאתי חוליית חיפוש
שולה זק26/07/2010יופי ייופי על התוצאות
יופי יופי על החיוך
ויופי יופי שחזרת אלינו.
אז מה דעתך בכל זאת טיפה לעזור ל "הוקוס פוקוס" וגם לשלב מעט פעילות גופנית על מנת לעזור לעור ולשרירים להשאר יפים וצעירים. ולאכול מעט על פי המלצת דיאטנית על מנת שלא תגיעי לחוסרים של ויטמינים ומינרליים.
בכל אופן בהצלחה....ותשמרי על קשר רציף
(איך באילת?)
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא הוקוס פוקוס
פרופ` אחמד מחג`נה29/07/2010שמח לשמחתך. כל מה שנאמר ע"י החברים הוא נכון. יש להזהר מהאופוריה ולציית להוראות המנתח והדיאטאנית לגבי כמות ואיכות האוכל, יש לשלב פעילות ספורטיבית וכן להיות אופטימי.
שוב שיהיה לך הרבה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוזגלו יקרה
ליאור26/07/2010לא רוצה לקלקל לך את השימחה ( בטח את כבר מקללת אותי :-) ) אבל שימי לב :
בהתחלה הכל נראה כמו הוקוס פוקס , הולך בקלות , לא מרגישים רעב אוכלים הכל ויורדים במשקל.
אבל!!! זה לא תמיד יהיה ככה : עם הזמן יכולת האכילה עולה , וקצב הירידה במשקל הולך ויורד .
כדאי לנצל את הזמן שהכל קל לירידה גדול והקניית הרגלי אכילה נכונים ( כולל קצת ספורט - בעיקר לחיטוב ) .
מקווה שלא ביאסתי אותך ( אני בטוח שאת לא סובלת אותי :-) ) .
בנתיים תמשיכי לעשות חיים
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לליאור
ליבי29/07/2010אבל לא חושבת שזה ביאוס אלא רק ידיעת האמת.
הרבה משורוולים פונים אליי בטענה כביכול איך הם לא ידעו שזה המצב.
היו רגילים לרדת עשרים ק"ג בלי להשתדל ובלי ספורט ומה עכשיו?
יש כאלה שעושים, יש כאלה שמסתכלים עליהם מהחלון :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות
אם אין אני לי29/07/2010אני נותחתי ע"י מחאג'נה באמצע דצמבר 2009 .ירדתי 24 קילו ונתקעתי כבר שלושה חודשים .כרגע מתעמלת ,אוכלת נכון ולא מצליחה לרדת. מה קורה איתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום למשורוולת האנונימית
פרופ` אחמד מחג`נה29/07/2010מה ה BMI ההתחלתי שלך? האם היית אצלי לאחרונה? האם את במעקב דיאטאנית מסודר? האם התעמלת מקודם? הרבה שאלות להבין מה קורה.
אשמח אם תקבעי לפגישה מסודרת אצלנו במרכז הבריאטרי ברמב"ם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
אם אין אני לי30/07/20101.bmi ראשוני 42.
2.בהתחלה לא התעמלתי כלל...הייתי באופוריית ההוקוס פוקוס...כמה חבל!! ודיאטנית ראיתי לא באופן קבוע.
כן,אסור ללשכתכם ...בהקדם אגיע לפגישה . תודה!
וזה המקום להחמיא שוב לד"ר מחאג'נה. ולצוות באסותא לב המפרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)