תפרים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• תפרים
    לי
    26/07/2010

שלום רב,
    אני 3שבועות מהניתוח,רק עכשיו "חוזרת לעצמי" ומרגישה טוב...ההמוגלובין עדיין נמוך מאד אבל במגמת שיפור.
    שאלה : יש לי 3 חתכים קטנטנים בבטן,2 בבטן העליונה ו1 בטבור.המנתח אמר לי שהם תפורים עם חוט שנספג לבד ואין צורך להוציא.לא היו כלל סיכות, רק את התפרים האלה.
    העיניין שעדיין הם איתניים, קשורים היטב ולא עושה לי רושם שמתכוונים לעילם מעצמם.מה עושים במקרים כאלה? הם לא מפריעים לי כלל אבל בכל אופן ...כל הזמן מזכירים לי את הניתוח...
    אשמח לתגובה ממי שיודע/ת מה לעשות
    בהצלחה לכולם
    לי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפרים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגשת למרפאה

שולה זק
    26/07/2010

שלום לי. אני שמחה לשמוע שעד כה הכל מתנהל בסדר ואף המוגלובין משתפר. "אין טוב ממראה עיניים" לאור זאת הייתי ממליצה ללכת לאחיות במרפאה שלך, שיסתכלו על התפרים, ואם יש צורך יפנו אותך למנתח.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,אעשה זאת

לי
    26/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו