מה עושים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מה עושים
    דינה.ח
    29/07/2010

השבוע הרביעי לניתוח עומד להיגמר
    רזיתי בו רק 100 גר ( שבוע זה )
    אני מאוכזבת
    אך גם לא רוצה ליכנס למעגל תסכול
    מה לעשות הפה נפתח שוב , מרגישא שמא אולי השרוול בוגד בי
    כי האמת מרגישה רעב לפעמים

עוד דבר אני נוסעת לחו"ל תחילת השבוע הבא עם המשפחה האם זה מסוכן עבור המשקל שלי
    אני חוששת מלהעלות אפילו גרם במשקל

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דינה תזכירי את הנתונים שלך?

שולה זק
    29/07/2010

מתי בדיוק עברת ניתוח? איזה סוג ניתוח? כמה ירדת? מה היה המשקל ההתחלתי שלך?
    מצטערת שלא זוכרת את כל הפרטים.
    בכל מקרה - חשוב ביותר שתפני לדיאטנית לקבלת תפריט שילווה אותך גם בנסיעה לחו"ל.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה הנתונים שלי

דינה.ח
    29/07/2010

הניתוח היה ב 5/7
    ירדתי עד לשבוע השלישי 12 קג
    בשבוע הרביעי (הזה ) הורדתי 100 גרם
    משקל התחךתי היה112

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה מאוד יפה. כל הכבוד

שולה זק
    29/07/2010

חנה כל הכבוד עליך לשמוח ירדת 12 קג' יפה מאוד. בהצלחה בהמשך.
    אמנם לא ציינת איזה ניתוח עברת אבל בהחלט ירדת יפה מאד
    וכפי שאת קראת בפורום יש עצירות בירידה. מחוגי המשקל עוצרים אבל הגוף משנה נפחים.
    כפי שהצעתי - גשי לדיאטנית והצמדי לתפריט שהיא תיתן לך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דינה

ליאור
    29/07/2010

אם תסתחכלי בתגובות שלי מהשבוע לטל ולSW תראי שרשמתי שהסטטיסטיקה מדברת על ירידה של עד 10% ממשקל הגוף בחודש הראשון לאחר הניתוח . בנוסף כתבתי שיכול מאוד להיות שרוב ( או כל ) הירידה תהיה בשבועיים הראשונים ואח"כ בשבועיים הבאים לא תהיה ירידה ( זה גם קרה לי ) .
    לפי ההודעה שלך את עומדת בחלק הגבוה שלל הסטטיסטיקה - הורדת 10% ממשקל גוף בחודש - זה המון!!!!
    אין מה למהר - כמו שאמרתי גם אם תגיעי למשקל היעד שלך אחרי שנה וחצי ולא אחרי שנה - לא קרה כלום , העיקר לעשות את זה נכון , בכיף ולשמור על זה !!!!!
    בנתיים תעשי חיים בחופשה בחו"ל , תזכרי שהשרוול ישמור עלייך מפני אכילה גדולה ושל כמויות , אבל לא "יגן" עלייך מפני מילקשייק גלידות שוקולד וכו.
    תקציבי לעצמך מראש מה את מרשה לעצמך בכל יום בטיול ותקפידי לעמוד ביעד הזה .
    תהני ותחזרי לספר
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי דינהלה.

ריקי
    30/07/2010

שלום לך דינה .אני 3 חודשים מהניתוח ואני תקועה במשקל כבר המון זמן ובאמת שמתי לב שהתאבון אצלי התגבר . הורדתי עד עכשיו כמעט 30 קילו ואני מאושרת מהחיים . גם אנחנו נסענו לטיולים .ואני אגיד לך מה עשיתי ניכנסתי לחדר אוכל והחלתי לראות את האנשים ממלאים צלחות וניזכרתי בעצמי לפני הניתוח כי ככה הייתי מתנהגת .לקחתי צלחת קטנה ופרוסה 1 לחם ותאמיני זה מספיק .הראש שלי אמר לי תמלאי את הצלחת כי היא קטנה .שמתי גבינות וירקות ואפילו חמאה.התחלתי לאכול לאט לאט והרגשתי שזהו התפוצצתי הסתכלתי לצלחת וראיתי שהיא עוד מלאה וצחקתי .החברים אמרו לי מה זהוו אמרתי כן אני מפוצצת הם גם הסתכלו עליי וצחקו. איפה כל הצלחות שהייתי מפוצצת באוכל. תאמיני לי שזה לא שייך אם את נוסעת לטיול הכל בראש שלנו ואנחנו מחליטים אם זה מספיק.ודינה תחשבי על זה שאת רוצה להיות חתיכה ויפה ואני בטוחה שאת חתיכה אז חבל תשמרי על זה ותמיד לחשוב על הבגדים הצמודים שאת רוצה להישאר בתוכם. ולא לדאוג לגביי המשקל המשקל ירד בסוף לא להילחץ מכלום. להרים את הראש למעלה ולהגיד אני ארד במשקל.בהצלחה ושבת שלום.ואם תירצי לדבר בכיף תצלצלי אלי 0543934147..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו