מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח קיצור קיבהערן30/07/2010
שלום! שמי ערן ואני בתהליך של בדיקות לניתוח קיבה עשיתי צילום קיבה וושט ותרסריון ואולטרסאונד ועדיין יש לי עוד בדיקות לעשות ואני עדיין חושש מהניתוח העם כדיי לעשותאת הניתוח?
ומה משך ההחלמה אחריי הניתוח ? עם יש כאבים או בעיה בנשימה? אני מעוד רוצה לרדת במישקל ניסיתי דיאטות ירדתי ועליתי אני עכשיו נירשמתי לחדר כושר ולא יורד במישקל האיתי גם בקבוצת
תמיכה.
בתודה
ערן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ערן
שולה זק30/07/2010שלום ערן,
לגבי ההחלמה...זה מאוד אישי לכל אחד. אבל ראה את כרמלה נותחה ביום שני ויום רביעי כבר שוחררה לביתה. הניתוח הוא לה-פריסקופי, זאת אומרת ללא פתיחת בטן. כמה חתכים קטנים של סנטימטר בבטן. הניתוח מבוצע תחת הרדמה מלאה. לגבי סיכונים - אתחיל הפוך. מצבך היום יותר מסוכן לך מאשר לעבור את הניתוח. לא יודעת לאיזה סוג של ניתוח אתה מיועד, אך הסיבוכים הם נמוכים מאוד כמו דלף שיכול להיות מיד לאחר ניתוח ומטופל . לאחר הניתוח איכות החיים משתנה. אתה מקבל חיים וגם איכות. אם אתה סובל מבעיות נשימה סביר לניח שמהר מאוד זה יעלם לך, אם הבעיות הן כתוצאה מהמשקל ולא מחלת ראות חלילה. ההחלמה היא של כמה ימים והכאבים בגדר הסביר. אם תקרא כאן בפורום תראה אנשים שמחים ומאושרים.
כמובן שאנו כאן לעזור לעודד ולתמוך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי
כרמלה30/07/2010מהמעט זמן שאני אחרי הניתוח כבר יכולה להגיד לך שיש שיפור עצום בהמשך אספר יותר
אך כרגע קיבלתי מתנה וכך גם אתה אם תעשה כך!!!
הכול זניח אחרי שעוברים ומתאוששים גם ההרדמה ,גם הכאבים וגם שאר הדברים.
מה שחשוב הבריאות!!!
בהצלחה בהמשך:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ערן01/08/2010לשולה זק תודה רבה על התמיכה. אני לא יודע עוד איזה סוג של ניתוח קיבה עושים לי, אבל אני מקווה לרדת אני רוצה להרגיש טוב יותר וגם לימצוא עבודה באגד אמרו לי לרדת במישקל ולהתחיל לעבוד אצלהם אז זה נותן לי יותר מותיבציה לעשות את הניתוח וגם מאו לי שיש לי דום נשימה ליפניי כמה שנים עכשיו זה יותר טוב בהרבה אבל אני רוצה לרדת במישקל כדיי להרגיש טוב וגם לעבוד וכמובן להכיר מישהיא. שוב תודה על התמיכה
בתודה
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ערן
צנובר31/07/2010אני היום בדיוק חודשיים אחרי הניתוח (שרוול). הייתי מאושפז באסותא פחות מ-48 שעות (שני לילות) וחזרתי הביתה. לא היו לי כמעט כאבים בכלל. נראיתי כאילו מישהו ניסה לדקור אותי בבטן (5 חתכים קטנים, ללא פתיחת בטן).
ירדתי בינתיים 24 ק"ג וכמובן שקצב הירידה התמדן מאד ואני יורד כעת משהו כמו 1 ק"ג בשבוע. שזה ירידה טובה, כי אם אתמיד בזה עוד שנה זה 50 ק"ג נוספים.
לי היה כאב רק כשהתעוררתי מהניתוח בחדר ההתאוששות, נתנו לי זריקה והכאבים חלפו מיד ולא חזרו יותר.
מה שכן היו לי אלו צרבות (ועדיין יש לעיתים) והיו בתחילה גם בחילות, שחלפו כמעט לגמרי.
הדבר היחיד שאני מצטער עליו (כפי שכבר כתבתי כאן קודם) זה שלא עשיתי את הניתוח מוקדם יותר וחיכיתי כל-כך הרבה שנים.
אני מרגיש הרבה יותר טוב והרבה יותר בריא מאשר אי פעם, או לפחות מאשר ב-25 השנים האחרונות.
מאד מומלץ.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום צנובר
שולה זק31/07/2010שמחה לשמוע שאתה ממשיך לרדת ויש הקלה עם הצרבות. בתקווה שיעלמו לגמרי.
נחזיר אצבעות לעופר שעובר ניתוח ביום שני
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
עופר31/07/2010תודה שולה...
צנובר אתה שועל אתה! כל הכבוד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עופר
צנובר01/08/2010חושב עליך, ויודע שעכשיו אתה בהתרגשות שיא. יהיה בסדר, כלומר הרבה יותר מבסדר. מחזיק לך אצבעות, ומחכה לשמוע מה שלומך כשתחזור הביתה ותתאושש.
ב ה צ ל ח ה
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה, תודה רבה
צנובר01/08/2010אין כמוך. אני כבר 4 לילות ישן (סוף סוף) במיטה שלי ולא על הספה בסלון. עדיין יש לילות שמתעורר עם צרבת, אבל כבר לא כל לילה. משתדל לא לאכול בשעתיים שלפני השינה.
תודה על הכל,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה לשמוע לאט אבל בטוח
שולה זק01/08/2010מבטיחה לך שהכל יסתדר
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)