היי חברים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• היי חברים
    תהל
    01/08/2010

היי חברים יקרים,
    מקווה שאתם בטוב...
    אני נמצאת ומבקרת כאן המון, לא תמיד מגיבה :) כמה אבסורדי שדווקא בחופש הגדול אין זמן להיכנס.
    מעדכנת שאצלי, בסה"כ, תודה לאל הכל בסדר, אוכלת בצורה שפוייה, לא מעמיסה... מבקרת את מדד המתוק הנכנס לגוף...הלוואי ויימשך כך. לצערי,איני מתמידה בפעילות גופנית ולכן גם חושבת שהירידה הואטה...כיום שוקלת 97.5
    רציתי לשאול: האם מותר לאכול סברס? וכמה קלוריות בכוס פרי שייק קנוי ולא תוצרת בית (הערכה גסה)?
    שבוע נפלא והמון הצלחה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי חברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום תהל

שולה זק
    01/08/2010

ברוכה הבאה, אכן התגעגעתי
    אז ככה: סברס, רימון, גויאבה, אפרסמון - אלה הפירות שיש להימנע באופן מוחלט. לא לטעום ולא לאכול. הם עלולים ועשויים לגרום לחסימת מעיים ולבעיות עיכול. אני חושבת שמדינתנו ברוכה בפירות רבים ואפשר להימנע מפרי שיכול להזיק לנו.
    לגבי פרי שייק - אני חושבת שזה משקה בריא כשהוא על בסיס תפוזים ולא חלב ולא מים מתוקים. מאחר ואני מניחה שאת לא שותה כזה יום יום, אין צורך לבדוק את הקלוריות.
    (אישית אני מכורה לפרי שייק) חחח.
    לגבי פעילות גופנית - חשוב מאוד לא להזניח הנושא, ולא בגלל מחוגי המשקל, אלא בגלל מסת הגוף - הפעילות הגופנית פשוט עוזרת למצק את העור ולעצב את הגוף. אז ...לדרך - להתחיל "להתמכר" למעט פעילות ולא להזניח.
    שבוע טוב והמשך חופש נעים.
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה יקירתי

תהל
    01/08/2010

תודה רבה על התשובות...
    אכן כן, מדינתנו נתברכה בשפע של פירות... ואני מכורה לפירות!
    סתם סקרן אותי בנוגא לסברס, למרות שדי ידעתי את התשובה.
    שמחה לשמוע שפרי שייק זה בסדר מדי פעם... אחת לשבועיים-שלושה בערך.
    ולגבי הכושר הגופני- יהיה טוב.
    תודה רבה יקירה, אין כמוך!!! נכס הפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו