מודאגת...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מודאגת...
    לי
    01/08/2010

הי חברים,
    אני חודש אחרי שרוול, עדיין לא עברתי לכלכלה רגילה ואוכלת רק טחונים ומרוסקים לפי הנחית הדיאטנית . בעוד יומיים יש לי תור לביקורת ומקווה שהתפריט ישתנה כי די נשבר לי מהכלכלה התינוקית.
    הבעיה שאני שותה המון מים, יותר מ-2 ליטר ביום, לא משקאות דיאט, תה או קפה, רק מים רגילים בטפרטורת החדר עושים לי טוב.לאחר שתיה של כמה שלוקים אני מרגישה את הבטן מתנפחת לכמה דקות ואחר כך עובר.העיניין שלדעתי אני לא משתינה מספיק.לפני הניתוח מה שהייתי שותה הייתי מוציאה ועכשיו מרגישה שהמים עומדים לי בבטן ולא עוברים לשלפוחית השתן.האם יש מצב שאני אוגרת נוזלים ולכן הירידה במשקל תקועה? אולי אפסיק לשתות או אשתה מעט ונראה אם זה מסתדר?
    תודה
    לי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לי

פרופ` אחמד מחג`נה
    01/08/2010

זה לא עובד כך. המים שאנחנו שותים הם חיונים ביותר לגוף. המים נספגים אל מערכת הדם דרך המעי. הדם עובר דרך הכליה ושם יש מערך לאיזון אלקטרוליטים ומים בגוף. ככל שיש יותר מים בגוף במצב הנורמלי הכליה תפריש את העודף. אם לא משתינים מספיק סימן שאנחנו לא שותים מספיק. בשלב שלך את צריכה לשתות באופן נורמלי ולא להתחשבן עם המים. העליה במשקל אינה קשורה למשק המים. חייבת להמשיך לשתות. לגבי הכלכלה בהחלט הגיע הזמן שתתחילי להתקדם בכלכלה ועל זה תדברי עם הדיאטאנית.
    שיהיה לך בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ,מאד עזרת לי

לי
    01/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו