סתם כי בא לי לעדכן אחריי 20 קילו :)

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• סתם כי בא לי לעדכן אחריי 20 קילו :)
    חלי בוזגלו
    01/08/2010

התמונה הבאה תבוא אחריי 20 קילו נוספים :)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הכבוד!!!!!

עופר
    01/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוזגלו מהממת שכמוך

שולה זק
    01/08/2010

כל הכבוד!!!
    זו את שכל הזמן קיטרה??? כל הזמן "ירדה" עלינו עם הניתוח הלא מוצלח??? בעוד 20 קילו תעברי לידי ברחוב ולא אזהה אותך.המשיכי לדווח אל תעלמי ךנו
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמוך גם אני

יניב
    01/08/2010

עברתי שרוול לאחר כישלון הטבעת
    את השרוול עשיתי אצל דר מחג'נה בעל ידי הזהב וקיבלתי יחס מעולה אז כמו גם היום.
    המלצתו הייתה באמת להוציא ולהמתין 3 חודשים להחלמת הקיבה וכך עשינו.
    נכון שזה לא נוח בעבודה -ימי מחלה וכאלה ויש מלא צלקות מ3 ניתוחים אבל כשרואים את התוצאות למי אכפת.

אני ניסיתי להלחיץ את דר מחג'נה ולמרות שאני יודע מה גישתו הוא הרגיע אותי ואמר כשנהייה בפנים נהייה יותר חכמים ואם אפשר נעשה.

לאחר הניתוח להוצאת הטבעת מעט התאכזבתי אבל כשהוא הסביר על הצלקות והבצקות ידעתי שאני בידיים טובות ואחראיות שלא היו מוכנות לקחת סיכון לבריאותי ועל כך תודתי הגדולה.

לדעתי אם יש מנתח כלכך יהיר שמוכן לבצע בלי לראות ולהבטיח ניתוח "הכל כלול" ממנו תשמרי מרחק ותלכי עם מי שאכפת לו מהתהליך המוצלח שתעברי ומהתוצאה הטובה והבריאה ביותר עבורך

בהצלחה

יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה טעות בתגובה ...אבל כל הכבוד!

יניב
    01/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי חלי

רוזי
    02/08/2010

איזה יופי שמחה את ניראת נהדר המשיכי ככה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו