מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלוםם...אשמח לעזרה...פרח2403/08/2010
שמתי לב שבארוחות הערב בעיקר כשאני אוכלת כאילו הדופק שלי נהיה מהיר או משהו כזה...
מישהו מכיר את התופעה הזו???
תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי פרח
ליאור03/08/2010כמה זמן את אחרי הניתוח ? ואיזה ניתוח ?
בחודשים הראשונים אחרי הניתוח של ( שרוול ) הייתי מרגיש את העליה בדופק בזמן האוכל כשהייתי מגיע לרמה של שובע - זה היה "עוזר" לי להחליט או להבין שזהו - אכלתי מספיק .
מוכר לך ?
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאור ואשמח לשמוע גם מהמומחים...
פרח2403/08/2010אני חודש וכמה ימים לאחר ניתוח שרוול
זה ממש מלחיץ אותי הדופק המהיר הזה ושמרוב שאני נילחצת מזה ניראה לי שאני מקבלת את זה יותר מידי קשה...
בזמן האוכל אני לא מרגישה כלום רק לאחר האוכל...
האם זה נורמאלי?? האם זוהי תופעה של הניתוח??
זו הרגשה ממש לא נעימה ומפחידה...
מתי זה אמור להיפסק אגב?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו...
פרח2403/08/2010בעצם זה קרה לי כמה פעמים גם באוכל אפילו בתחילת האוכל ... הייתי אוכלת מעדן בערב ואפילו לא רבע שסיימתי כבר הייתי מרגישה ואז אחרי כמה שעות טובות שלא אכלתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום פרח
שולה זק03/08/2010היתכן שאת אוכלת מתוק, כמו מעדן מתוק או עוגה כשקורה לך שאת חשה דפיקות לב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדפיקות לב לאחר שרוול!!!
פרופ` אחמד מחג`נה03/08/2010שוב תופעה של ירידת רמת סוכר בדם שיכולה להתבטא בדפיקות לב לאחר אוכל מתוק הינה תופעה שיכולה לקרות באחוזים קטנים ממנותחי מעקף. נתקלתי בכמה מנותחי שרוול אשר תארו את התופעה גם אצלם. בד"כ לאחר אכילת מתוק לאחר צום. כדאי להתיעץ עם דיאטאנית מומחית לניתוחים אלו ולנסות לאפיין את התופעה וכך לטפל בה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שולה ושלום לך ד"ר מחאג'נה
פרח2404/08/2010אני לא אוכלת מתוק ובטח שלא עוגה...
הדבר המתוק שאולי אני שותה זה מיים בטעמים ונסטי מהול במיים
זה קורה לי לרוב בארוחת ערב שהיא מורכבת מפתית מלפפון ביצה קשה וקצת גבינה או קוטג' 5%
לפעמים גם בצהריים לאחר פירה ...
אני לא נוגעתתתת בדברים מתוקים!!!
דר מחאג'נה שדיברת על צום ...האם זה יכול להיגרם לי בין הארוחות? צהריים ב 3 וערב ב 8 או 9 בערב כשביניהם זה שתיה ולרוב זה מיים???
או שמה זה אולי קשור לסוכר???
אני בבעיה אני חודש ושבוע אחרי ניתוח ולא היה בקופה שלי תור לדיאטנית
התור שלי עוד 3 שבועות רק...
ככה שאין לי את מי לשאול
אשמח לעזרתכם :)
כמו תמיד....
:)
תודה רבההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)