מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה שאלתיתאביה03/08/2010
שלום...
אני לאחר חצי שנה שעשיתי קיצור קיבה מסוג השרוול
השאלה היא כזאות...
ואני בהרבה מצבים מרגישה עייפות וסחרחורת...
היום לדוגמא, הרגשתי לא טוב כגון כפי שאמרתי קודם, וחשבתי לעצמי שאולי יש בעיה של ירידת סוכר....
מר?
הכנתי נס קפה עם שתיים וחצי כפיות סוכר+2 עוגיות מרוקאיות דקות כאלה...
ולאחר מכן הרגשתי יותר טוב....
מה זה אומר?
אכן יש ירידת סוכר....?
תשובה לאמייל שלי אני אשמח:
[email protected]
שבוע טוב
אביה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אביה
שולה זק03/08/2010האם את במעקב של דיאטנית ואוכלת על פי תפריט מאוזן? האם את לוקחת תוספי מזון (ויטמינים)?
יתכן , כמו שציינת ירידה של סוכר. אבל הייתי מציעה לגשת לרופא המטפל ולעשות בדיקות דם (מומלץ כל 3 חודשים בשנה הראשונה של הניתוח) .
לפי הבדיקות ניתן היה לדעת האם את סובלת מחוסרים או מאוזנת. אני ממליצה גם להרבות בשתיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידת רמת סוכר לאחר ניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה03/08/2010שלום אביה
בד"כ לא רואים תופעה של ירידת סוכר בדם במנותחי שרוול. זה יכול להופיע לאחר ניתוח מעקף קיבה באחוזים קטנים וגם אז אפשר להתגבר על זה עם דיאטה נכונה.
יכול להיות שהית מיובשת והקפה והשתיה עזרו. בכל זואת אם יקרה לך שוב כדאי לבדוק רמות סוכר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)