מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אעדר במשך שבוע לחופשה בחו"לפרופ` אחמד מחג`נה03/08/2010
חברים יקרים
ממחר אני בחו"ל ועל כן אעדר במשך שבוע. אני בטוח שאתם בידיים טובות
כל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לעזרה דחופה
הבוסטונית05/08/2010אני צריכה להוריד 30 ק"ג, אך נראה שלפי התנאים אני ממש על הגבול.
האם כדאי בכל מקרה לעשות את הקיצור?
איזה סוג הכי פשוט מבחינת התהליך וההחלמה אחר כך?
איך קורה שבכל זאת יש כאלה שחוזרים ומשמינים אחר כך? אני מכירה אחת כזו.
האם קופ"ח מכבי מכסה את כל ההוצאות גם אם אין לי מכבי משלים?
היום הרופא שלי המליץ לי לבדוק את האפשרות ואני ממש בדיכאון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שולה זק05/08/2010בכדי לדעת אם את עומדת בקריטריונים, ויכולה להתחיל לברר על תהליך הניתוח, רשמי בקשה את הגובה והמשקל שלך.
הניתוחים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים.
לגבי הכיסויים הביטוחיים מה הם מכילים, עליך לפנות ולברר בקופה שלך.
בעבר מנותחי טבעת, חלקם העלו במשקל, מאחר ולא השכילו לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים. עם ניתוח טבעת צריך שיתוף פעולה מלא של המנותח וכח רצון על מנת להתנהל נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)