כאב

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• כאב
    טארו
    04/08/2010

אגב שולה אני מאוד שמחה שהצטרפתי לפורום , אתם נהדרים בתמיכה שלכם ובעידוד,
    רציתי לברר מה קורא בדקות הראשונות אחרי הנתוח כי עברתי שני נתוחים קיסריים והתעוררתי עם כאב עצום .לכן מה מידת הכאב ומה קורא לגבי ניידות ,תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום טארו

שולה זק
    04/08/2010

עד כמה שזכור לי כמה שעות אחרי הניתוח לא הרגשתי כאב. אולי אי נוחות אבל לא כאב. וכשיש כאב מקבלים משכך כאבים.
    ניידות...לא נוהגים למחרת חחחחח. אבל למחרת יורדים מהמיטה ומתחילים להסתובב.
    עופר עבר אתמול ניתוח והיום כבר ירד מהמיטה והסתובב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי טארו

טל
    04/08/2010

מאז שהתעוררתי, לא הרגשתי כאב בכלל בכל הזמן בבית החולים...
    בעיקר פחדתי מתי הם יבואו..
    הם לא כ"כ הגיעו..
    הכאב הכי חזק שהרגשתי היה כשכבר חזרתי הביתה והתחלתי לנסות לאכול רוויון ואז זה היה יותר לחץ בקיבה (שמרגיש בלב..)
    התפרים לא ממש מזיזים לי אולי מגרדים אבל לא יותר מזה..
    מאוד פחדתי שיכאב כאב שאי אפשר לסבול וזה פשוט לא קורה...
    תבין- כאבי מחזור כואבים יותר..
    יהיה טוב!!!
    המונמון בהצלחה
    טל ( משורוולת כמעט חודש..)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי טארו

צנובר
    05/08/2010

כאב זה דבר מאד שונה מאחד לשני, ובכל זאת מניסיוני - עברתי ניתוח שרוול לפני חודשיים. אני זוכר שכאב לי כשהתעוררתי. הייתי עדיין מטושטש, אבל לחשתי לאחות שכואב לי. היא נתנה לי זריקה והכאבים חלפו תוך מספר דקות ולא שבו, וכל משכחי הכאבים שהכנתי מראש נשארו מיותמים ובלי שימוש.

דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי טארו

ריקי
    05/08/2010

היי טארו אצל כל אחד זה אחרת. גם אותי הפחידו בהתחלה ואמרו לי שאחרי הניתוח הכאבים איומים ומביאים מורפיום. לי ממש לא הביאו מורפיום.הכאבים היו מעטים ורק ביום הראשון למחרת כבר קמתי והיתרחצתי ממש לבד. והלכתי כבר להישקל.והיום אני כבר 3 חודשים מהניתוח ירידה של 30 קילו ומישקל 77. אני שמחה ומאושרת. אל תחשבי על כלום רק על עצמך. תחשבי על התוצאות שאת רוצה להגיע אליהם.כל ניתוח זה שונה. תחשבי רק על דברים טובים. ושיהיה לך בהצלחה ולכל מי שעובר אמן.כל שאלה ומה שתירצי אנחנו כאן תמיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו