HELP HELP HELP חבר בסכנה ..

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• HELP HELP HELP חבר בסכנה ..
    אוראל
    04/08/2010

שלום לכולם .. כמובן שאני ממשיך לרדת משקל אבל יש לי נושא מאוד חשוב ..
    יש לי חבר בגילי (16 וחצי) שהוא שוקל בערך 160-170 הוא ממש שמן יותר ממה שאני הייתי ב160 אבל אני לא בטוח כי הוא נמוך ממני
    ואני מסתכל עליו בא לי לבכות .. אני מת להציע לו על הניתוח אבל אני מתבייש ממנו מאוד ומבואס מכל העניין הזה אבל אני יודע שעוד שנתיים הוא לא יוכל לזוז
    יש פה מישהו שהמליץ לחברים \ חברות על הניתוח ? מה אני אומר בידיוק ?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    HELP HELP HELP חבר בסכנה ..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דוד שלום

שולה זק
    04/08/2010

טוב לשמוע ממך. ספר גם איך ההתקדמות וכמה ירדת כבר.
    חבר טוב - הוא חבר הדואג לחבריו. תיגש לחבר שלך תזכיר לו איך היית לפני כמה חודשים ואיך אתה עכשיו. תן לו את כתובות האתרים דנים בניתוחים שיחשף לנושא ולאט לאט טפטף לו שזו הדרך עבורו אם אינו מצליח לרדת במשקל בעזרת דיאטנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולינקה

תהל
    04/08/2010

רק כעת קראתי את תגובתך... במצב כזה נראה לי שדיאטנית לא תעזור... לא יעזור, מי ששמן ישאר כך, אחוזים מעטים משמרים מצב מאוזן במשקל לאחר ירידה.
    שיהיה לבחור בהצלחה בכל שיבחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 160-170

תהל
    04/08/2010

היי דוד!
    לא ידעתי שאתה צעיר כ"כ :)
    אני חושבת שפשוט תפנה אל החבר, תשתף אותו בתחושות שליוו ועדיין מלוות אותך כשמן, מהנסיון האישי שלך. אני יכולה להעיד על עצמי שתמיד הייתי מתאכזבת במסיבות כשכולן היו לבושות יפה, וגם אני...אבל עם כל המאמץ זה לא משתווה או נראה כמו משהו רזה.
    הכי הרבה, תקבל תשובה שלילית מהחבר אך תדע שאת חובתך כחבר שדואג-עשית. בנוסף, אתה יכול להפנות אותו לפורום ונוכל לתווך ולהסביר בנושא הניתוח.
    אני חושבת שאם הוא בן 16 וכבר שוקל 160-170 לא צריך לחכות עוד שנתיים כדי להיות מסורבל ומוגבל תנועתית... המשקל הזה מכובד בפני עצמו בשביל להגביל אותו. חבל, הוא צעיר... כל החיים לפניו. דבר איתו בהקדם. אני יכולה לשתף אותך מהמקום שלי, כשאני רואה אנשים שמנים הלב שלי מצטמק מצער... אני כל כך רוצה לגשת אליהם ולהגיד להם "הצילו"...
    שיהיה בהצלחה, תדבר מהלב ויהיה טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דוד

ריקי
    04/08/2010

כל הכבוד על היוזמה שרק חשבת על זה. תציע לו ותבוא עלייך ברכה תאמין לי.גם אם הוא לא ירצה יפה שהצעת לו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו