שמות המנתחים שלי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שמות המנתחים שלי
    ערן
    07/08/2010

לשולה זק שלו! המנתחיל שיעשו לי את הניתוח הם ד"ר מתר וד"ר מנחם הובר הם מוכרים לך ? הם טובים ? תודה מראש

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמות המנתחים שלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערן שוב שלום

שולה זק
    07/08/2010

כל המנתחים הם כירורגים בכירים וטובים בתחום.אתה בידיים טובות. לפני הניתוח אין הרבה טיפים. רק שאתה הולך לקראת שינוי בחייך מכל הבחינות. בפן הנפשי, הפיזי, החברתי. כמובן שהשינוי הוא לטובה - אך צריך ללמוד ולהתמודד עם השינוי. טיפ חשוב לאחר הניתוח - להיות במעקב של דיאטנית , לאכול כל 3 שעות בערך, לאט וביסים קטנים, להרבות בשתיה ולשלב פעילות גופנית. זו כל התורה על רגל אחת
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ערן
    07/08/2010

תודה רבה על התמיכה אין עלייך המון תודות על התמיכה והעזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכל עת ערן

שולה זק
    07/08/2010

אנחנו כאן בשביל לעזור, לתמוך ולתרום מידע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

ערן
    07/08/2010

לשולה שלום! עשיתי בנתיים 2 צילומים ועברו 12 יום מאז והרופא אמר לי לחקות שהוא ייתקשר אליי והוא לא מיתקשר ואני גם כרגע לא עובד ואני מוצא עבודות ולא מתחיל לעבוד ביגלל שהרופא אמר לי לחקות לתשובה מימנו ולא נעים לי להיתקשר אליו ולישאול מה קורה איתי. מה את ממליצה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממליצה להתקשר

שולה זק
    07/08/2010

אין סיבה שתחכה עד שיתקשרו אליך. הרופא בטח עסוק ועמוס . לך חשוב לקדם את הנושא, אז אין ברירה תתקשר עד שתקבל תשובה. האם אתה אצל דר' מטר בבני ציון או באסותא? בכל מקרה תתקשר ואל תחכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו