מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- זקוקה להסבריםחן07/08/2010
שלום לכולם אתם נפלאים! ב24.8 אעבור ניתוח שרוול באופן פרטי במדיקל אצל פרופ רובין,יש לציין כי התבקשתי לבצע מספר בדיקות הכרחיות, אך לא עברתי וועדה או פגישה עם פסיכולוג, התבקשתי להתחיל לאכול בעיקר חלבונים וירקות עד לניתוח.כמו כן אינני יודעת כיצד להיערך בנוסף לכך, אינני יודעת מה יהיה בניתוח ומה כדאי לאכול אחרי או איך להתנהג? אני מורה ואנני יודעת אם אספיק לחזור ללמד ב1.9 הקרוב מצפה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדרכה והסברים
שולה זק07/08/2010שלום חן,
על פי מה שאת מעלה כאן, את לא יודעת לקראת מה את הולכת ולא מודעת לתהליך בכלל. חבל שכך. אשתדל לתמצת מה שניתן כאן ומעבר לזה את מוזמנת להתקשר אלי ואשמח להרחיב בהסברים.
לא כל הקופות נוהגות בשיטת הועדה (עד כמה שידוע לי רק מכבי). אם עשית את הבדיקות שהתבקשת זה בסדר. פגישה עם פסיכולוג/פסיכיאטר לא כל אחד דורש. אני אישית בעד.
לגבי דיאטת חלבונים - רצוי לפני הניתוח לשמור על דיאטת חלבונים על מנת להקטין את הכבד השומני, דבר שמקל על המנתח בזמן הניתוח. האישפוז הוא בין יומיים לארבעה ומאחר ואת מורה להערכתי תוכלי לקבל את הכיתה בראשון לספטמבר ולהמשיך לנוח בסופ"ש. לאחר הניתוח מומלץ ורצוי להיות במעקב של דיאטנית. לקבל ממנה תפריט שמתאים לך ובהמשך לשלב גם פעילות גופנית. אני מניחה שאת ההתנהלות בשבועיים שלושה לאחר ניתוח תקבלי בבית חולים לפני השחרור. מקווה שעזרתי במעט וכמו שציינתי את מוזמנת להתקשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
עופר07/08/2010ראשית כל בהצלחה!
את בחרת בדרך הנכונה והיחידה שיש כיום לבעיה שלנו.
לפני הניתוח רצוי לעבור לדיאטה נטולת פחמימות ולצרוך הרבה מוצרי בשר.
אחרי הניתוח - בשבוע הראשון מדובר בנוזלים, אח"כ מוצרי חלב ובסופו של יום את אוכלת הכל.
אני בספק אם תוכלי לחזור כבר ב 1.9, אולי תצטרכי לקחת עוד כשבוע מעבר לזה כתקופת החלמה בבית כי יש צורך לנוח ולצבור כוחות מחודשים לאחר ניתוח - בכל אופן לפי השמועות הולכת להיות שביתה אז אולי הכל יסתדר לך לטובה.
אני עברתי את הניתוח לפני 5 ימים, לא את אותו הניתוח אבל מעקף שזה דומה, אני כבר בבית ומסתובב, עולה ויורד מדרגות וביום שני מתחיל לצרוך מוצרי חלב.
אני מאמין שתוך שבוע אני יחזור לפעילות רגילה. אבל יש לציין שכל גוף מגיב אחרת לניתוח ולכן עליך לדעת כי גם חודש זהו זמן סביר להחלמה.
מה עוד נותר לומר? המון הצלחה !!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהע ו פ ר שבת שלום
שולה זק07/08/2010שמחה לראות שאתה כאן וכבר ספורטיבי במדרגות....ועדיין לא נשקלת??? איזה כח איפוק!!!!! אולי כבר הגעת למשקל הרצוי ואתה לא צריך להתאמץ לרדת ?....חחחחחחחחחחחח שמור על עצמך ואל תשכח שאתה "גובלן ידני" לשתות הרבה במיוחד בימים חמים אלו.
שבוע טוב וחדש בפתח....וזהו אתה כבר "משלנו" ובדרך הנכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבת שלום ומבורכת
עופר07/08/2010שולה יקרה,
לא עוד לא נשקלתי, האמת אין לי דחף לעלות על המשקל כרגע וגם אין לי משקל בבית, אז אולי במשך השבוע אצל רופא המשפחה אני אשקל. בטוח ירדתי כמה קילו אבל אין לי מושג כמה.
אני שמח להיות אחרי ושמח להרגיש טוב !
תודה על כל התמיכה והאהבה!
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חן
רוזי08/08/2010קודם בהצלחה ובשעה טובה שניכנסת למש השרוואולים
זה לוקח בערך שבועיים של מנוחה קחי את הזמן שלך ואם את מורה זה יצא לך טוב אתם בחופש של ראש השנה אני אחרי 5חודשים מרגישה מציין ירדתי 20 קילו אני מהמרכז נותחתי בוולפסון אצל שכטר ושמעונוב צוות מעולה והעיקה שאני מרגישה מציין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על ההתייחסות וההכוונה.
חן08/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)