החזר מהביטוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• החזר מהביטוח
    לי
    08/08/2010

שלום רב,
    יש לי שאלה קצת"מציקה",למי שיכול/רוצה לענות.האם יש לכם מושג כמה החזר כספי מקבלים על ניתוח שרוול אם לא עושים את הניתוח באופן פרטי?
    תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזר מהביטוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזרים

עופר
    08/08/2010

היי לי,
    אם את עומדת בדרישות לניתוח ומחליטה לעשות אותו באופן לא פרטי כלומר דרך הקופה העלות היא - אפס שקלים ולכן אין צורך בהחזר מהביטוח.
    בהצלחה
    עופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלתך לא ברורה

שולה זק
    08/08/2010

בבית חולים ציבורי, הניתוחים לקיצור קיבה הם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים. במרכזים הפריטיים כמו אסותא, מדיקל סנטר וכו' - ההשתתפות העצמית תלויה בכמה גורמים - לאיזה קופה שייכים, סוג הביטוח, וההסכמים של הקופה מול המרכז והרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לשנייכם

לי
    08/08/2010

עכשיו הבנתי בקשר להחזרים.
    שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו