עידכון

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עידכון
    עופר
    09/08/2010

שלום לכולם,
    אני שבוע אחרי הניתוח, היום נשקלתי ואני פחות 10 קילו. הרגשה מדהימה !!!!!
    שבוע מוצלח!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עידכון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יוווווווווו מדהים

שולה זק
    09/08/2010

נפלא הדר.
    נו טוב חזרתי צפונה אם כבר נשקלת חחחחחח
    בהצלחה בהמשך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואי כל הכבוד עופר

אורנה LVIAA
    09/08/2010

גם אני מתחילה את התהליך לניתוח שרוול יש לי תור אצל ד"ר רזיאל באסותא בתחילת אוקטובר עד אז יש לי לבצע את הבדיקות ואחר כך ניתוח אני מאד מפחדת ומתרגשת ויחד עם זאת מאד כייף לראות ולשמוע חברים וותיקים וגם חדשים איך היה ואיך הם מרגישים וכ"ו התמיכה כאן פשוט נפלאה.
    מחכה בקוצר רוח שאהיה כבר אחרי ישהיה לך יום טוב ושבוע נפלא אורנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד

ורד
    09/08/2010

כשאחת לפני ניתוח ממש כיף לי לשמוע דברים כאלה וזה רק מחזק את הרצון לעבור את הניתוח הזה כמה שיותר מהר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזל טוב וכל הכבוד..

שרה מ.
    09/08/2010

שלום עופר
    קודם כל מזל טוב וכל הכבוד.
    שנית רציתי לשאול אותך עד כמה שהבנתי אתה ירושלמים ונותחת בהדסה עין כרם או הר הצופים ורציתי לשאול אותך מי הרופא שניתח אותך וכמה זמן לקח עד שהתקשרו כדי לקבוע תור?
    בברכה,
    שרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

עופר
    09/08/2010

שרה שלום,
    אני ירושלמי בדם ! :)
    לשאלתך, נותחתי בהדסה הר-הצופים אצל צוות מדהים הכולל את מנהל המחלקה בהדסה ד"ר בגלייבטר ואת ד"ר גרינבאום.
    מבחינת זמנים, אם את הולכת לעשות את זה בדרך ה"חינמית" כלומר דרך הקופות ולא באופן פרטי אז זה לוקח כשנה עד יום הניתוח. במידה ותחליטי לעשות באופן פרטי אז יהיה לך תור תוך 14-30 יום (הדסה הר הצופים זה בית חולים שר"פ).
    בשני המקרים מדובר באותם המנתחים והיחס הוא שווה ערך, לא מזלזלים בך חס וחלילה אם לא שילמת להם באופן פרטי - אני לא שילמתי.
    כמו כן יש גם את הדסה עין כרם, שם המנתח הוא ד"ר קידר שהוא גם מעולה, תצטרכי לבדוק לגבי לוחות הזמנים שם, אני יכול להפנות אותך לבחור שעבר שם ניתוח לפני זמן מה.
    הדבר הראשון בכל אופן שאת צריכה לעשות אחרי שהחלטת ללכת על זה הוא להתקשר למרפאה בהדסה ולקבוע למפגש - מדובר במפגש שכולל כ -20 איש המעומדים לניתוח ושם המנתח מסביר על כל הניתוחים שיש ונותן דגשים חשובים. יש לציין שבאותו מעמד תקבלי את הטופס עם הבדיקות, אחרי שכל הבדיקות יושלמו תפגשי עם המנתח ושם תחליטו ביחד על סוג הניתוח והתאריך.
    מקווה שעזרתי ולו בקצת, אשמח לענות בכל שאלה שתהיה לך, והכי חשוב שיהיה בהצלחה - את בדרך הנכונה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עברת שלושת רבעי דרך

שרה מ.
    10/08/2010

שלום עופר
    אפשר לומר שעברת שלושת רבעי דרך כיום אני מחכה שיתקשרו אליי לקביעת התור לניתוח עברתי את כל המיפגשים כולל סדנה עם הפסיכולוגית בעין כרם ואכן אצל ד"ק קידר ושם הוא אמר שהם ייצרו איתי קשר טלפוני לקביעת תור שזמן ההמתנה המשוער בין חודש לשישה חודשים ואני מקווה שתהליך ההמתנה תיתקצר.
    בכל אופן עופר תודה על המענה ושתצליח בדרכך החדשה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרה - מותר לך לנדנד

שולה זק
    10/08/2010

שלום שרה,
    במקרה זה מותר, אף רצוי, לצלצל כל יומיים ולברר מה עם התור. עד כמה שידוע לי מאוד עסוקים שם והכל מאוד צפוף בתורים.
    "אם אין אני לי - מי לי"..... בדיוק תפור למקרה זה!!!!! בנועם דיבור , צלצלי ודאגי לאינטרסים שלך. את תתקבלי בהבנה ואף תשיגי את התור הנכסף.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה יופי

צנובר
    09/08/2010

ממש מצוין, ירידה מרשימה. רק אל תתאכזב כשהירידה קצת תתמתן. הרי אי אפשר להמשיך בקצב הזה, בחשבון פשוט זה 500 ק"ג בשנה (-:
    שיהיה רק טוב ומקווה שאתה מרגיש בטוב.
    יש לך בחילות או צרבות? מקווה שאתה ישן בסדר וחוזר לאיתנך.

ושוב, כל הכבוד.

דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום צנובר

שולה זק
    09/08/2010

עופר שלנו גדול גדול מהחיים.
    ואם כבר הזכרת צרבות, שינה וכו'...מה שלומך ואיך אתה מרגיש. לאחרונה סיפרת שפחתו הצרבות ואתה כבר ישן במיטה.
    מקווה שחל שיפור נוסף וספר כמה ירדת עד עכשיו
    המשך ערב נעים
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צנוווובר

עופר
    09/08/2010

אהלן ! אני מקווה שהכל השתפר אצלך מבחינת צרבות וכו... אשמח להתעדכן.
    בקשר אלי, אני מרגיש טוב, אין כאבים, אני הולך ומרגיש ממש כמו עצמי שוב, אני לוקח לוסק פעמיים ביום כבר מלפני כמה ימים וזה ימשך למשך שלושה חודשים - המנתחים אמרו שזה ימנע צרבות וכו...
    בקיצור יהיה טוב !
    בהצלחה לך ולכולנו !
    נתראה בקרוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו