מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ללי בקשה מחןחן09/08/2010
לי שלום
הבנתי כי עברת את הניתוח בהצלחה וכי את חשה בטוב,אני שמחה בשבילך.
בקרוב אעבור ניתוח, רציתי לדעת איפה נותחת ואם אפשר גם מי ניתח אותך? אשמח אם אוכל לשוחח עימך יותר.תודה ומצפה לתשובה חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן,איזה צירוף מקרים!
לי09/08/2010קוריאנסקי המדהים,המלאך ניתח אותי באיכילוב.
אם הוא יהיה המנתח שלך תפסיקי לחפש מישהו אחר.אני רציתי רק אותו וכמעט הפכתי את העולם שהוא ינתח אותי.קיבלתי עליו חוות דעת מצויינות מכל מיני מקורות והוא סיפק את הסחורה ובגדול...
עברתי את הניתוח עם 0 כאבים, לא זונדה, לא קטטר,לא סיכות (שני חורים מיקרוסקופיים בבטן שהוא תופר עם חוט שנספג לבד).
בן אדם עדין נפש,מדבר בגובה העיניים,בשבילי עילוי אמיתי.בפרוש אם הוא יהיה המנתח שלך זכית בגדול ומאחלת לך שכך יהיה. איפה את אמורה להתנתח?
בהצלחה רבה,
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן צירוף מקרים
חן09/08/2010שלום לי, אני אמורה להינתח ב24/8 במדיקל סנטר ע"י פרופ' רובין,ואני רוצה גם להתייעץ גם עם דר' יוסף קוריאנסקי, האם את נותחת באופן פרטי? אם כן האם מועד הניתוח נקבע מהר?האם הרופא ניתן להשגה אם מתעוררות שאלות?איפה נותחת וכמה זמן אושפזת?מתי לדעתך אוכל לחזור לעבודה? אני מורה.תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי חן
לי09/08/2010אני עדפתי את הרפואה הציבורית ונותחתי באיכילוב.קוריאנסקי מנהל שם את היחידה הלפרוסקופית.
לגבי התורים אני חיכיתי קרוב ל-5 חודשים לניתוח.אני מניחה שבאופן פרטי זה הרבה יותר מהר.
עכשיו, אני לא רוצה "לדכא" אותך בעיניין חזרה לעבודה.לי לקח כ-3 שבועות ממש להתאושש ולחזור לעצמי, הייתי מאד חלשה ומכוון שצברתי המון חופשה בעבודה יצאתי לחודש חופש "מחלה"וזה היה לי מצויין.אבל זה מאד אישי ויש מנותחים שמהר חוזרים לשיגרה.(אני ממש לא כזו...)
שיהיה בהצלחה ותמשיכי לעדכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללי תודה רבה על התשובה
חן09/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)