שלום לשולה ריקי וכולם

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שלום לשולה ריקי וכולם
    נעמי
    10/08/2010

יש תאריך והוא ב"ה 23.8.10 , במדיקל, הרצליה, אני מאד מתרגשת וחושבת על כל המשפחה שדואגת ולאן הבאתי אותם שהם יהיו מעורבים בדאגות, אל תשכחו שאני עוד מעט בת 64 ולא בריאה, אבל אני חושבת שזה הפתרון לחיים חדשים כי ככה אי אפשר להמשיך, אז תחזיקו לי אצבעות שהכל יסתדר, ואז נתחיל לחיות מחדש.!
    תודה רבה לכולכם, אני מאד נהנית לקרוא איך כל אחד עובר את הנתוח ומתחיל את המלחמה.
    להתראות, נעמי.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לשולה ריקי וכולם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נעמי את בדרך הנכונה

שולה זק
    10/08/2010

היום - 64 זה גיל הפריחה, מתחילים לחיות ואת תראי כמה שזה נכון כאשר תתחילי לאחר הניתוח להשיל קילוגרמים ו" ל ה ת ח י ל ל ח י ו ת" . תרגישי מה זה איכות חיים ואיך החיים עד כה עברו לידך ולא נגעת בהם בגלל השומן.
    אל תשכחי נעמי, הניתוחים מגדרים כניתוחים מצילי חיים - והכוונה להביא אדם במצבך (כהגדרתך "לא בריאה") למצב בריאות אופטימלי - לצאת ממעגל החולים הכרוניים, עד כמה שאפשר, למעגל החיים הבריאים.
    מכל הלב - שיהיה בשעה טובה. ואנחנו כאן מחכים לך
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיהיה לך בהצלחה בדרכך החדשה

פרופ` אחמד מחג`נה
    10/08/2010

צריכה להיות גאה בהחלטה שלך ואני בטוח שהמשפחה התומכת בטח גאה בך
    שוב בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נעמי, ואני רוצה להתחיל בסיפור

צנובר
    10/08/2010

שממש לא קשור לניתוח או לעודף משקל.
    כשהייתי ילד ממש קטן אולי שלוש וחצי הלכתי עם הורי לרופא עיניים. אני זוכר את הרגע שהוא שם לי את המסגרת עם עדשות הבדיקה כדי לדעת איזה מספר יתאים לי. זה רגע שלעולם לא אשכח, כי פתאום ראיתי. עד אז חייתי בעולם מטושטש לחלוטין.
    בגיל 25 חזרתי משום מה אל אותו רופא עיניים שאמר לי שבגיל 60 אוכל לזרוק את המשקפיים, כי יש לי פגם הפוך והמספרים אצלי במשקפיים הולכים ויורדים. ואני הגבתי כמו בחור צעיר ואמרתי, "טוב בגיל 60 למי כבר יהיה אכפת" והוא אמר שהחיים האמיתיים מתחילים בגיל 60.
    (יש לי עוד חודשיים לחיים האמיתיים) אבל בעצם הם התחילו לפני חודשיים, כשעברתי את ניתוח השרוול, ואני באמת מרגיש שהחיים שלי התחילו מחדש.

וגם אני לא הייתי ממש בריא, אבל עכשיו אני הרבה יותר בריא מאשר קודם, ומרגיש הרבה יותר טוב, ומאושר שעשיתי זאת.

שיהיה לך בהצלחה,
    דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכולם

נעמי
    10/08/2010

התמיכה הזאת כל כך עוזרת, לדעת שיש עוד אנשים שעברו את "המהפכה הגדולה הזו" בגיל לא צעיר, אבל היגיעו למסקנה שזה לא חיים, ובפרט אצלי שאני פשוט כמעט ולא יכולה ללכת, ובקושי מכניסה רגליים לרכב, אז מה יש לדבר.
    תודה לך שולה, ד'ר מחג'נה ודוד בשביל העידוד, אני הולכת עם כל המרץ להתחיל חיים חדשים.
    להתראות, נעמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו נמשיך להיות כאן ולתמוך

שולה זק
    11/08/2010

בוקר טוב נעמי
    אני גאה בך!!! ואני שמחה למחשבה שבתוך זמן קצר תהפכי חלום למציאות. מי כמוני יודעת מה זה לקבל חיים חדשים. לאחר התקף לב עם 133 קג' בלי יכולת לזוז מטר - להפוך לאדם חיוני שנהנה מכל מנעמי החיים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנעמי שיהיה לך בהצלחה

אורנה LVIAA
    11/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי צנובר

ריקי
    12/08/2010

איך ריגשת אותי בסיפור שלך.מדהים. תתחיל לחיות ולהנות מהחיים אתה רק באמצע. גם אני היום בגיל 38 התחלתי לחיות אחרי 30 קילו פחות ואיי איזה אושר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריקי, המון תודה ויישר כח

צנובר
    12/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נעמי

ריקי
    12/08/2010

בהצלחה מאמיי שיהיה לך בשעה טובה. הכל יהיה בסדר אל דאגה .תלכי בראש מורם והכל יהיה בסדר.מה שתיצטרכי אנחנו פה.העיקר הבריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו