מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- התרגשות לא יושנתאדווה10/08/2010
בס"ד . אני מאוד מתרגשת וסופרת את הימים 16/8 הנתוח מקווה מאוד שהכל יהיה בסדר.הפחד הורג אותי רוצה להיות אחרי .ניסיתי את כל הדיאטות שיש אני מאוד צעירה סך הכל בת 20 שנה עם עודף משקל וזה מפריעה לי בכל.תחזיקו לי אצבעות ב"ה מקווה שהכל יהיה בסדר.המנתח שלי הוא דר" מינץ מאסותא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיהיה בהצלחה
שולה זק10/08/2010הכל יעור בשלום. תנסי להירגע כי את מלחיצה את עצמך לחינם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
עופר10/08/2010מצפים לעידכונים!
אין לך ממה לחשוש! זה עובר יותר מהר ממה שמצפים! :)
החיים החדשים שלך בפתח....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשהיה בהצלחחה ! :)
אלינור אדר10/08/2010אין מה לדאוג , הכול יעבור מהר ובשלום!
אני בת 18 ועשיתי את הניתוח ..ומאושרת על כך !
שהיה לך בהצלחה רבההה !! =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
שרה מ.10/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה לך בהצלחה
אורנה LVIAA11/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
ורד11/08/2010שיהיה לך המון בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשהיה בהצלחה ובחיים חדשים ומאושרים,
נעמי12/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה לך בהצלחה!
נעמי12/08/2010את מתחילה חיים חדשיים ואת כל כך צעירה, איזה כייף לך, בשעה טובה ומצלחת!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אדווה
נטלי12/08/2010גם אני בת 20 וממתינה לניתוח..
כל החיים לפנינו :-)
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אדווה
ריקי12/08/2010זה מאד טיבעי להתרגש כולנו היתרגשנו בהתחלה ואני אפילו בכיתי .ניכנסתי לחרדות מהניתוח שחס וחלילה לא יקרה לי משהו ויש לי ילדים ובעל מקסים ותומך.אדווה את כל כך צעירה ממש בתחילת החיים שלך .הדרך שבחרת מצויינת ובריאה. מעכשיו הכל הולך להיות ורוד תחשבי חיובי את הולכת להיות יפה .אשמח לעזור בכל אנחנו פה תמיד.בהצלחה מאמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אדווה, התרגשות זה דבר חיובי
צנובר13/08/2010פחד, הרבה פחות. אני יודע שאין כל-כך שליטה על רגשות.
בכל זאת, תנסי לחשוב חיובי והכל יהיה בסדר. אנחנו כאן, שכבר עברנו את הניתוח, מחזיקים לך אצבעות, ואני בטח שהכל יעבור בשלום, וכשתתעוררי מהניתוח, תתעוררי לעולם חדש ומלהיב.
שיהיה המון בהצלחה, ושתעברי את השבת האחרונה שלפני הניתוח בשלווה יחסית.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)