מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אני בדילמהרויטל11/08/2010
אני לא יודעת על מה ללכת על טבעת או שרוול,רציתי לדעת מה אני יכולה לשאול את עצמי כדי לראות מה באמת עדיף, ובכלל מה ההבדל העיקרי ביניהם, בקיצור עזרה בבקשה מה כדאי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקבעי עם כירורג
טל11/08/2010שייעץ לך מה הכי מתאים לך!
אני אישית הלכתי על השרוול כי אין דרך חזרה...
לגביי הטבעת הדעות חלוקות- אני אישית שמעתי על אנשים שחזרו להיות שמנים,
ולאומת זאת שולה למשל עשתה טבעת ונשארה יפה ורזה...
בשרוול מוציאים חלק מהקיבה ומשאירים קיבה קטנה והרוכה,
בטבעת לא נוגעים בקיבה אלה שמים טבעת מסביב לקיבה ומהדקים אותה...
אם את צריכה המלצה על כירורגית תותחית: ד"ר אניה פייגין- 036183141...
מקווה שעזרתי קצת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רויטל
שולה זק11/08/2010כדאי לקבוע תור לכירורג בתחום ניתוחי קיבה ולקבל ממנו הסבר על סוגי הניתוח ויחד לראות איזה ניתוח מתאים לך.
אם תעייני כאן בשיחות של מנותחים ותשובות הרופאים תקבלים מושג על הניתוחים וההתנהלות.
האם את עומדת בקריטריונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעת או שרוול ???
פרופ` אחמד מחג`נה13/08/2010יש הבדל גדול בין שלושת הניתוחים: טבעת, שרוול ומעקף. לכל בן אדם יש את הניתוח המתאים לפי אורח חיים, סוגי אוכל, מחלות נלוות וכו. את סוג הניתוח נקבע לאחר שיחה מעמיקה בין המנתח למטופל. אני בדיעה (מבוססת ספרותית) באם הדלימה בין שרוול או טבעת, ללכת על שרוול. לפני ההחלטה את צריכה לפגוש מנתח שעושה את שלושת הניתוחים.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)