פר חדש מדושן עם הרבה שאלות...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• פר חדש מדושן עם הרבה שאלות...
    גל (הבן)
    11/08/2010

שלום לכולם,

חדש פה בפורום.

אז יש לי תור לניתוח שרוול, עוד בערך 3 שבועות, ואיתו מגיעות כל החששות והשאלות.
    אני רוצה לשאול ולהתעניין בתקופה שאחרי הניתוח ואשמח אם תוכלו לענות לי.

1. כמה זמן בד"כ מאושפזים ?
    2. אני אדם יחסית חזק שמתעמל הרבה בחד"כ, שמן מאוד וחזק, לדעתכם אחרי כמה זמן אפשר לחזור לחדר כושר ?
    3. מישהו יודע מה הסוד להוריד בעיקר את השומן מאזור הבטן, כי כמו שאמרתי אני מתעמל הרבה והרגליים והידיים שלי מאוד חזקות ואפילו קצת שריריות , אבל הכרס, מאילת עד ירושלים. אז מישהו יודע מה הסוד ?
    4. והשאלה החשובה מכולן, שרק בפורום אנונימי באינטרנט קל לשאול אותה, אני ואשתי מנסים להביא ילד לעולם , כבר לא מעט זמן, וכל תקופת ביוץ שלה חשובה לנו מאוד, לדעתכם, אחרי כמה זמן אפשר לחזור לקיים יחסי מין ? תשובה לשאלה הזאת עלולה לשנות את מועד הניתוח.

תודה מראש ושיהיה בהצלחה לכולנו.

מושיקו

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ל מושינקו

דינה.ח
    11/08/2010

משך האשפוז זה שתי לילות (48 שעות )
    אני מנותחת לא מזמן (חודש+שבוע)
    לא היו לי כאבים בכלל (רק שעות אחרי הניתוח קיבלתי משכך כאבים שחלפו ולא חזרו )
    מאז הניתוח ירדתי 14 קג
    רק בהיקפים רואים את הירידה עוד הרבה יותר
    אתה כספורטאי תרד יותר טוב . מה עוד שההיקפים ישתנו מהר -
    בקשר לכרס : לדעתי כמו שאמרו קודם הגוף זוכר טוב איך היה קודם לפני העלייה במשקל וישאף להגיע לשם כל עוד עוזרים לו
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מושיקו

ליאור
    11/08/2010

משך האישפוז הוא בדר"כ יומיים - שלושה .
    שבועיים אחרי הניתוח אפשר להתחיל פעילות גופנית מתונה ( הליכה ) ואחרי כחודש , באישור רופא , לחזור לפעילות מלאה .
    בקשר לכרס - עם שריפת השומנים תרד גם הכרס - במוקדם או במאוחר - אם רוב השומן אצלך מרוכז שם , יש סיכוי שזה יקרה מהר...
    כדאי כמובן לבנות תוכנית אימון מתאימה עם המדריך בחדר כושר .
    בקשר למין ... הכל תלוי בהרגשה שלך - וקצב ההחלמה . אחרי הניתוח סובלים מתחושת אי נוחות ובטן נפוחה , זה נמשך כשבוע שבועיים , ולדעתי לא כל כך נח ונעים סקס בכזה מצב .
    בלי להכיר את המצב אצלכם ממליץ לא להזיז ניתוח בשביל כזה דבר - אם לא תוכל החודש , בחודש הבא יהיה עוד ביוץ ועד אז תהיה כ10 ק"ג פחות ותהנה יותר ...
    שיהיה בהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה תודה!! תשובה יעילה ומעולה!

גל (הבן)
    11/08/2010

תודה.

תודה גם לדינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו