מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בעיות אחרי ניתולמיכאל13/08/2010
ד´´ר שלום.אני פניתי עליך בעבר בקשר לאחותי שהייתה לה דליפה.מצב כרגע שסגרו לה דליפה עם הקליפס ושוחררה מבית חולים ב18.7.אתמול עשתה שיקוף והתגלה שיש עוד פעם דליפה ובנוסף לכך אין מעבר אוכל יש מעבר מאוד צר(יש לי צילומים של כל השיקופים)האם יכול להיות שיחזרו כל הזיהומים מהדליפה?מה ניתן לעשות במקרה כזה?אם אתה יכול להסביר מה זה בקע או נקע בקיבה?איך אפשר לסגור דליפה?האם מעקף קיבה יכול להיותפתרון לכל הבעיות?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר לשאול מי נתח אותה?
yarden15/08/2010והכי חשוב מה מצבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות אחרי ניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה15/08/2010לגבי דליפות לאחר ניתוח שרוול - סיבוך שיכול לקרות בכ- 1-2% מהמקרים. הטיפול שונה ביחס לזמן הגלוי ומצב החולה. הטיפול יכול לנוע בין טיפול שמרני ע"H אנטיביוטיקה וניקוז מלעורי או ניתוח לתיקון. בדליפה כרונית אשר מופיעה לאחר זמו מהניתוח יש כמה גישות טיפול: קלפסים, סטנט או גישה יותר שמרנית.
לגבי הפיכת השרוול למעקף זה נכון במקרים שהדליפה דסטלית או במקרי היצרות דסטלית. אם יש דליפה פרוקסמלית ועקשנית לניתוח יכול להיות הטיפול כריתת השרוול ומעקף מחובר לוושט.
שיהיה לה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לדר' על ההסבר
yarden17/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה
מור29/08/2010שלום לכולם,
אחותי עברה ניתוח שרוול לפני שבוע בדיוק - 22.8 מיום שישי היא סובלת מכאבים קשים מאוד.
היא לא מצליחה לשתות אפילו לגימה של מים כי זה ישר עושה לה בחילות קשות מאוד וכאבים איומים בקיבה.
היא עדיין עם הנקז והיום במקום שהנקז ינקז את כל הנוזלים הם יצאו לה מהפתח שבבטן - האם זו הכוונה לדליפה?
והאם הכאבים הללו שהיא חווה הם נורמליים? היום היא ממש צעקה שהיא לא יכולה לנשום ויש לה כח סבל מאוד גבוה כך שאני בטוחה שאלו כאבים איומים
לעזרתכם אודה אני דיי אובדת עצות מאחר ובבית החולים עשו לה צילום נוסף לקיבה ואמרו שהכל תקין והרופא אמר לה לא לשתות אלא להיות בצום -שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגשת לבית חולים לבדיקה
שולה זק29/08/2010מה שיצא מהנקז זה לא דליפה זה ניקוז של נוזלים. הכאבים יכולים להיות כתוצאה מבצקות וגזים. אם המצב כמו שאת מתארת אני מציעה לגשת לבית חולים ולעבור בדיקה של המנתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגשת לבדיקה רפואית
פרופ` אחמד מחג`נה30/08/2010יש צורך דחוף לגשת למיון או לרופא המנתח ע"מ לברר את הכאבים הבלתי נסבלים שאת מתארת.
שתרגיש בטוב ותהיה בריאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מור30/08/2010תודה על התשובה המהירה,
אתמול לקחנו אותה לבית החולים ע"מ שהמנתח יבדוק היא עברה מספר בדיקות וצילומים אך לא מצאו את המקור לכאבים.
בלילה היא סבלה מכאבים והחלה לצאת מוגלה לתוך הנקז, היום עשו לה סיטי והמנתח אמר שיש לה דליפה.
הייתי מעוניינת לדעת מה זה אומר דליפה ומה דרכי הטיפול בזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)