בעיות אחרי ניתול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• בעיות אחרי ניתול
    מיכאל
    13/08/2010

ד´´ר שלום.אני פניתי עליך בעבר בקשר לאחותי שהייתה לה דליפה.מצב כרגע שסגרו לה דליפה עם הקליפס ושוחררה מבית חולים ב18.7.אתמול עשתה שיקוף והתגלה שיש עוד פעם דליפה ובנוסף לכך אין מעבר אוכל יש מעבר מאוד צר(יש לי צילומים של כל השיקופים)האם יכול להיות שיחזרו כל הזיהומים מהדליפה?מה ניתן לעשות במקרה כזה?אם אתה יכול להסביר מה זה בקע או נקע בקיבה?איך אפשר לסגור דליפה?האם מעקף קיבה יכול להיותפתרון לכל הבעיות?
    תודה מראש

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות אחרי ניתול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מותר לשאול מי נתח אותה?

yarden
    15/08/2010

והכי חשוב מה מצבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות אחרי ניתוח

פרופ` אחמד מחג`נה
    15/08/2010

לגבי דליפות לאחר ניתוח שרוול - סיבוך שיכול לקרות בכ- 1-2% מהמקרים. הטיפול שונה ביחס לזמן הגלוי ומצב החולה. הטיפול יכול לנוע בין טיפול שמרני ע"H אנטיביוטיקה וניקוז מלעורי או ניתוח לתיקון. בדליפה כרונית אשר מופיעה לאחר זמו מהניתוח יש כמה גישות טיפול: קלפסים, סטנט או גישה יותר שמרנית.
    לגבי הפיכת השרוול למעקף זה נכון במקרים שהדליפה דסטלית או במקרי היצרות דסטלית. אם יש דליפה פרוקסמלית ועקשנית לניתוח יכול להיות הטיפול כריתת השרוול ומעקף מחובר לוושט.
    שיהיה לה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לדר' על ההסבר

yarden
    17/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה

מור
    29/08/2010

שלום לכולם,

אחותי עברה ניתוח שרוול לפני שבוע בדיוק - 22.8 מיום שישי היא סובלת מכאבים קשים מאוד.

היא לא מצליחה לשתות אפילו לגימה של מים כי זה ישר עושה לה בחילות קשות מאוד וכאבים איומים בקיבה.

היא עדיין עם הנקז והיום במקום שהנקז ינקז את כל הנוזלים הם יצאו לה מהפתח שבבטן - האם זו הכוונה לדליפה?

והאם הכאבים הללו שהיא חווה הם נורמליים? היום היא ממש צעקה שהיא לא יכולה לנשום ויש לה כח סבל מאוד גבוה כך שאני בטוחה שאלו כאבים איומים

לעזרתכם אודה אני דיי אובדת עצות מאחר ובבית החולים עשו לה צילום נוסף לקיבה ואמרו שהכל תקין והרופא אמר לה לא לשתות אלא להיות בצום -שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגשת לבית חולים לבדיקה

שולה זק
    29/08/2010

מה שיצא מהנקז זה לא דליפה זה ניקוז של נוזלים. הכאבים יכולים להיות כתוצאה מבצקות וגזים. אם המצב כמו שאת מתארת אני מציעה לגשת לבית חולים ולעבור בדיקה של המנתח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגשת לבדיקה רפואית

פרופ` אחמד מחג`נה
    30/08/2010

יש צורך דחוף לגשת למיון או לרופא המנתח ע"מ לברר את הכאבים הבלתי נסבלים שאת מתארת.
    שתרגיש בטוב ותהיה בריאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מור
    30/08/2010

תודה על התשובה המהירה,

אתמול לקחנו אותה לבית החולים ע"מ שהמנתח יבדוק היא עברה מספר בדיקות וצילומים אך לא מצאו את המקור לכאבים.

בלילה היא סבלה מכאבים והחלה לצאת מוגלה לתוך הנקז, היום עשו לה סיטי והמנתח אמר שיש לה דליפה.

הייתי מעוניינת לדעת מה זה אומר דליפה ומה דרכי הטיפול בזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו