התמודדות נפשית לאחר הניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• התמודדות נפשית לאחר הניתוח
    רחל פ
    17/08/2010

אני חדשה בפורום ושוקלת לבצע כירורגיה בריאתרית. אני סובלת מדכאונות קשים המתבטאים בקשיי תפקוד חלקיים. קיבלתי מידע רב-ערך מד"ר גויטיין הסבור שהרקע הנפשי עלול להקשות על ההתמודדות לאחר הניתוח.

אודה מאד לחברי הפורום שעברו את הניתוח אם יוכלו לשתף אותי בקשיים הפסיכולוגיים שחוו או חווים עדיין בעקבות הניתוח, שאדע מה הם הקשיים והתמודדויות שעלי לקחת בחשבון.

תודה מראש,
    רחל פ.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמודדות עם השינוי

שולה זק
    17/08/2010

ההתמודדות היא כמו עם כל שינוי שאנחנו עוברים. השינוי הוא לטובה - מרזים, נראים טוב, מבריאים - אך בכל זאת צריך להתמודד עם שינוי הרגלי אכילה. לאכול כמויות קטנות כשש פעמים ביום. לאכול לאט, ללעוס היטב. לא לשתות ולאכול יחד.לשלב פעילות גופנית. להיות במעקב של דיאטנית ואף רצוי להירשם לקבוצת תמיכה.
    כל אחד מתמודד אחרת, כך שאי אפשר לתת תשובה חד משמעית . אני מציעה שתפני לרופא המטפל שלך ודרכו להתחיל את הברורים, אם את מתאימה לניתוח.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו